«محمدرضا بختیاری» امروز (شنبه) در نشست خبری در پاسخ به خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: مصرف آب تهران از حدود ۵۵ میلیون مترمکعب در مهر ماه به ۵۱ میلیون متر مکعب در آذرماه کاهش یافت.
وی ادامهداد: امسال مدیریت مصرف در تهران بهطور جدی لحاظ شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: استفاده از آبهای زیرزمینی با رعایت همه ملاحظه ها برای تامین آب مورد نیاز تهران در دستورکار قرارگرفته است.
بختیاری، در عین حال وضعیت آب تهران را بسیار نامناسب ارزیابی و خاطرنشانکرد: سومین پاییز خشک را پشت سر گذاشتیم و وضعیت در زمستان هم چندان مناسب نخواهد بود.
وی اضافهکرد: خشکسالی اخیر تهران در ۵۰ سال اخیر بی سابقه است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران درباره وضعیت مخازن سدهای تهران گفت: اکنون حجم مخازن سدهای تهران ۲۶۸ میلیون متر مکعب است که پارسال این عدد ۳۴۵ میلیون متر مکعب بوده که نشان از کاهش چشمگیر دارد.
بختیاری افزود: کسری ذخایر سدهای پنجگانه تهران ۷۷ میلیون متر مکعب است.
وی بیانداشت: میزان مصرف آب در تهران برخلاف سایر مناطق کشور بیشتر در بخش شرب است و درحالی که در کشور ۹۰ درصد آب در بخش کشاورزی مصرف می شود ۴۳ درصد در شرب تهران است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران، میزان مصرف آب شرب تهران را یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون متر مکعب عنوان کرد که ۱.۲ میلیارد متر مکعب در فقط در شهر تهران و بقیه در سایر نقاط استان مصرف میشود.
بختیاری با بیان اینکه این میران مصرف بسیار بالا است، گفت: همین موضوع تامین آب برای تهران را مشکل تر کرده است.
وی ادامهداد: اکنون سدهای طالقان و امیرکبیر در غرب تهران و لار و لتیان و ماملو در شرق تهران به لحاظ پُرشدگی از وضعیت خوبی برخوردار نیستند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با بیان اینکه وضعیت آب تهران بههیچ عنوان خوب نیست، خاطرنشانکرد: برهمین اساس از چند ماه پیش جلسه هایی پیرامون بررسی چگونگی تامین آب تهران برگزار شد.