به گزارش روز یکشنبه ایرنا از معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، اصغر جهانگیر افزود: سرعت تحولات و رویدادهای اجتماعی در زمینههای مختلف به گونهای است که نمیتوان با روشهای معمول به مقابله با ناهنجاریها و بزهکاریها پرداخت. این رسانهها هستند که میتوانند به سرعت و بهنگام با مردم در ارتباط باشند و دست به آگاهیبخشی بزنند.
وی اظهار داشت: ارزیابی ما این است که نقش رسانهها در پیشگیری از جرایم و آسیبهای اجتماعی بیبدیل است و اساسا رسانهها میتوانند نهضت آگاهی حقوقی را در جامعه برقرار کنند.
دبیر شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم تاکید کرد: قدرت رسانه، قدرت آگاهیسازی است و آگاهی، پادزهر مقابله با فریب و دسیسه مجرمان حرفهای است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه افزود: از همه رسانهها اعم از خبرگزاریها، روزنامهها و سایتهای خبری تقاضا میکنیم صفحه یا بخشی برای مطالب حقوقی و قضایی راهاندازی و به صورت مستمر مطالب حقوقی را برای مردم تشریح کنند.
وی بیان کرد: عدلیه آماده همکاری با رسانهها در حوزه آگاهیبخشی حقوقی و پیشگیری از جرایم و آسیبهای اجتماعی است.
به گزارش ایرنا، معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با سه اپراتور مخابراتی با هدف ارتقای آگاهیهای عمومی و آشنایی مردم با نحوه درست استفاده از فناوریها با محوریت کاهش وقوع جرم، تفاهمنامه همکاری دارد همچنین از سال گذشته نیز در قالب «پویش ارتقای آگاهیهای حقوق جامعه» برای شهروندان پیامکهای هشداری ارسال میشود.