زاهدان- ایرنا- مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: بیش‌از ۱۸هزار تن انواع مرکبات از سطح ۲ هزار و ۵۱۸ هکتار از باغات این استان برداشت و روانه بازار مصرف شده است.

اردشیر شهرکی روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: پرتغال، گریپ فروت، نارنج و نارنگی عمده مرکبات سیستان و بلوچستان را تشکیل می‌دهد که برداشت آنها از مهر آغاز و تا بهمن ماه ادامه دارد.

وی افزود: پیش‌بینی می‌شود تا پایان فصل برداشت ۲۸ هزار تن مرکبات از سطح باغات سیستان و بلوچستان تولید و روانه بازار مصرف شود.
مدیرباغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: شهرستان‌های دلگان، نیکشهر، سرباز، فنوج، ایرانشهر، قصرقند و کنارک به ترتیب بیشترین سطح کشت مرکبات این استان را به خود اختصاص داده‌اند.
وی اظهارداشت: کشت مرکبات در سیستان و بلوچستان زمینه اشتغال ۲ هزار نفر را فراهم کرده است.
به گفته کارشناسان، سیستان و بلوچستان از نظر تولید انواع میوه‌های گرمسیری و سردسیری هندوستان کوچک محسوب می‌شود به طوریکه کشاورزان و باغداران این استان از سطح ۸۰ هزار هکتار باغات میوه منطقه سالانه ۵۲۷ هزار تن انواع میوه‌های گرمسیری، نیمه گرمسیری و سردسیری تولید می‌کنند.

به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهره‌گیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و بعضا منحصر به فرد از جمله انبه، موز، پاپایا، گواوا، هندوانه آناناسی، نارگیل، زیتون محلی، انار و مرکبات دارد.

تولید محصولات کشاورزی در سیستان و بلوچستان در طول سال رواج دارد و زمین های برخی مناطق این استان مانند نیکشهر، سرباز، ایرانشهر، کنارک، زرآباد، دشتیاری و چابهار در هر سال توان تولید ۲ بار محصول را دارند.