محمد جولانژاد دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه این میزان کالا توسط ۴۰۸ هزار و ۴۲۱ دستگاه کامیون حمل شده است اظهارد اشت:در حال حاضر به طور متوسط روزانه سه هزار و ۵۰ دستگاه کامیون وارد بندر امام خمینی می شود.
وی همچنین با اشاره به اینکه ظرفیت لازم برای جابه جایی کالاهای اساسی از بندر امام خمینی توسط ناوگان حمل و نقل جاده ای وجود دارد ادامه داد: تناژ حمل شده کالاهای اساسی از بندر امام در آذرماه بیش از یک میلیون و ۳۵۰ هزار تن بوده که این میزان توسط ۵۷ هزار و ۴۲۲ دستگاه کامیون حمل شده است.
به گفته مدیرکل بنادر ودریانوردی خوزستان ۳۳ میلیون تُن کالاهای نفتی و غیرنفتی در ۹ ماهه امسال در بندر امام خمینی تخلیه و بارگیری شده است.
بهروز آقایی، نهادههای دامی و غلات، فرآوردههای نفتی، مواد غذایی، فولاد، محصولات پتروشیمی و مواد اولیه کارخانهها را مهمترین اقلام کالاهای تخلیه و بارگیری شده در بندر امام خمینی طی این مدت عنوان کرد.
به گزارش ایرنا سال گذشته حدود ۴۷میلیون تٌن انواع کالاهای نفتی و غیرنفتی در بندر امام خمینی تخلیه و بارگیری شد؛ ظرفیت سالانه تخلیه و بارگیری کالا در این بندر ۶۰میلیون تُن است.
بندر امام خمینی فعال ترین و پرترافیکترین بندر کشور پس از بندر شهید رجایی در استان هرمزگان است.
مجتمع بندری امام خمینی در جنوب خوزستان با ۳۸ اسکله فعال به طول هفت کیلومتر از بزرگترین بنادر فعال ایران است.
این بندر در سال ۱۳۹۰ پس از تغییر رژیم حقوقی خود از یک بندر عادی به منطقه ویژه اقتصادی تبدیل شد و هم اکنون با ۱۱ هزار هکتار مساحت، بزرگترین منطقه ویژه اقتصادی کشور محسوب میشود.