به گزارش ایرنا، عبدالمجید دوراهکی روز دوشنبه در نشست با فرماندار بوشهر اظهار کرد: مراکز فنی و حرفه ای استان بوشهر متناسب با نیازهای شغلی استان، اقدام به پذیرش افراد فاقد مهارت می کنند تا زمینه اشتغال آنها فراهم شود.
وی افزود: بررسی های ما نشان می دهد که یکی از دلایل جذب نشدن افراد جویای کار در سطح صنایع و مراکز تولیدی، نداشتن مهارت های فنی و عملی است که در صورت مراجعه این افراد به مراکز فنی و حرفه ای، زمینه اشتغال آنها فراهم می شود.
مدیرکل فنی و حرفهای استان بوشهر تصریح کرد: افراد فاقد مهارت با انتخاب مراکز آموزش فنی و حرفه ای در شهرستانهای بوشهر، گناوه، دشتستان، دشتی، دیر، دیلم، تنگستان و کنگان به عنوان مراکز معین آموزشهای حوزه انرژی در سطح استان، می توانند مهارت های لازم برای اشتغال در صنایع نفت و گاز استان فراهم کنند.
دوراهکی عنوان کرد: صنایع نفت، گاز و پتروشیمی در استان بوشهر نیازمند افراد دارای مهارت در حرفههای جوشکاری، لوله کشی صنعتی، ابزار دقیق و برق صنعتی هستند که زیرساخت های مورد نیاز این رشته ها برای آموزش افراد جویای کار در هشت مرکز آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر وجود دارد.
فرماندار بوشهر گفت: در چند سال اخیر، سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارساقدامات خوبی در حوزه آموزش نیروی ماهر انجام داده که سبب شده تعداد زیادی از جوانان استان در واحدهای صنعتی زیرمجموعه این سازمان به صورت مستقیم، مشغول به کار شده اند.
وی افزود: کاهش نرخ بیکاری استان رابطه مستقیمی با حضور افراد فاقد مهارت در دوره های مهارت آموزی دارد که اگر نگاه جوانان استان به اشتغال کارآفرینی و خود اشتغالی باشد، شاهد کاهش نرخ بیکاری هستیم.
صالح رحیمی عنوان کرد: نیاز است که فرهنگ مهارت آموزی از سنین پایه در مدارس ابتدایی استان بوشهر ترویج شود تا مشکلی برای تربیت نیروی ماهر در آینده وجود نداشته باشد.