به گزارش روز دوشنبه ایرنا از روابط عمومی سازمان صنعت معدن و تجارت استان لرستان بهمن جعفری در خصوص شرکت لاستیکسازی نیکرو گسترش خرمآباد، اظهار کرد: این طرح در شهرک صنعتی شماره سه خرمآباد قرار دارد که هماکنون زمین آن تملک، حصار کشی انجام و بخشی از سالنهای تولیدی فاز اول احداث شده است.
وی گفت: لاستیکسازی نیکرو گسترش خرمآباد یکی از طرحهای بزرگ لرستان محسوب میشود که به دلایل متعددی کار متوقف و موضوع تحریمها سبب شد ورود تکنولوژی که مربوط به اروپا و بخشی از آن چینی بود انجام نشود، قرارداد فیمابین صندوق توسعه ملی و بانک صنعت و معدن در سال ۹۷ نیز علیرغم اینکه در شرف عقد قرارداد بود و وثایق آن را نیز مهیا کرده بودند فسخ شد.
وی ادامه داد: هماکنون در حوزه زیرساختی بحث برقرسانی، دکلهای برق از پست کمالوند تا محل سایت احداث شدند.
جعفری بیان کرد: اخیرا هم با پیگیریهای استاندار و حضور دکتر صالح معاون صندوق توسعه ملی که ماههای گذشته به لرستان سفر کردند قول مساعد در راستای تامین ارز مورد نیاز این طرح دادند و خوشبختانه بانک ملی طرح را پذیرش کرده تا تسهیلات مورد نیاز را تامین و پرداخت کند.
رئیس صمت لرستان تصریح کرد: اختلافی سر موضوع مشارکت وجود داشت که تغییر پیدا کرد و قرار است ۷۵ درصد بانک و ۲۵ درصد سرمایهگذاری داشته باشند.
جعفری افزود: شرکت نیکرو گسترش تصمیم دارد در فاز اول، ۶۰۰ هزار حلقه تولید کند؛ حجم ظرفیت تولید این پروژه ۵۰ هزار تن در سال بوده که شامل انواع لاستیکهای سبک و سنگین است.
وی گفت: هماکنون ۶۰ هکتار زمین در شهرک صنعتی شماره سه خرمآباد برای تین پروژه هم تملک شده و انتظار میرود مدیران این شرکت با همت و اراده خود در راستای ارائه وثایق مورد نیاز به بانک ملی و هم در به روز رسانی طرح توجیهی، فنی، مالی و اقتصادی و سایر مدارک و مستنداتی که نیاز است به بانک ارائه دهند همکاری کنند.
رئیس صمت لرستان تصریح کرد: سازمان صمت نیز پیگیری برای تسریع در ارائه مدارک انجام داده تا این پروژه در مسیر خود قرار گیرد و در فاز اولیه و اجرایی قرار گیرد، هنوز برنامهزمان بندی برای اجرای فاز اول این پروژه از سوی سرمایهگذار به سازمان صمت اعلام نکردند.
جعفری بیان کرد: مجریان برای فاز اول که ۶۰۰ هزار حلقه لاستیک است ارزی نیاز ندارند و همه آن را با ماشینآلات داخلی انجام خواهند داد و بالغ بر ۷۰۰ میلیارد تومان حجم سرمایهگذاری آن است.
رئیس صمت لرستان اظهار کرد: تامین تسهیلات این کارخانه از بانک ملی و از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی است که میطلبد سرمایهگذاران نسبت به تکمیل پرونده و ارائه وثایق و سایر موارد اقدام کنند تا هرچه زودتر منجر به عقد قرارداد و زمینه پرداخت تسهیلات و گشایش LC و سایر موارد فراهم شود.
وی افزود: تامین آب این کارخانه قرار شد که طی یک خط انتقال از شهر خرمآباد به شهرک صنعتی به صورت اشتراکی انجام شود. بحث آبرسانی در حال حاضر متوقف شده و نیاز به پیگیریهایی از سوی شرکت شهرکهای صنعتی، آب منطقهای لرستان و سازمان مدیریت در راستای تخصیص اعتبار است.