محمدرضا سرگزی روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: در راستای نظارت بر ارائه خدمات بهینه به شهروندان، روزانه آرد استحصالی و خطوط تولیدی کارخانجات آرد سیستان و بلوچستان مورد بررسی قرار میگیرد.
وی بیان کرد: به منظور ارتقای کیفیت آرد و عرضه نان مطلوب بر نحوه اختلاط گندم، خط تولید، طبقات بوجاری و آسیاب، استحصال گندم، وزن آرد و مراحل کیسه گیری بازدید و از آرد تولید شده نمونه برداری میشود.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی سیستان و بلوچستان بیان کرد: در این بازرسیها بر ادامه روند پایش مسیر تولید تا مصرف آرد اعم از نقش نیروی انسانی، دستگاههای پخت و درصد ترکیبات مختلف موجود در آرد در کیفیت انواع نان در استان نظارت و راهکارهای علمی تحقیق و بررسی میشود.
وی گفت: رعایت نکات بهداشتی و ایمنی لازمه کار کارخانجات آرد است و با توجه به شرایط فعلی باید بهترین خدمت رسانی به مردم صورت گیرد.