کاظم پورنصیری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه در بخش کارگاه سیار شهری نیز یک هزار و ۵۳۶ نفر در قالب ۲۳۸ هزار و ۸۵۰ نفر ساعت آموزش های مهارتی را فرا گرفتند، افزود: مهارتآموزان فنی و حرفه ای در ۲۱ مرکز دولتی از آموزش های مهارتی برخوردار می شوند.
وی خاطر نشان کرد: در مراکز فنی و حرفه ای استان در ۴۵۰ حرفه آموزشی در بخشهای صنعت، کشاورزی، خدمات، فرهنگ و هنر به علاقمندان آموزش های مهارتی ارائه میشود.
پورنصیری در ادامه با اشاره به ارائه آموزش های مهارتی به دانش آموختگان و فارغالتحصیلان گیلان در راستای توانمندسازی افراد فاقد مهارت جویای کار با همکاری بخش خصوصی اظهار کرد: در این مدت یکهزار و ۳۳۷ نفر در قالب افزون بر ۳۰۰ هزار نفر ساعت از آموزش های مهارتی برخوردار شدند.
پورنصیری افزود: طرح نخلستان برای فارغالتحصیلان دانشگاهی با هدف ارتقای ظرفیت اشتغال پذیری آنان از طریق اجرای دورههای مهارتی در حوزه نوآوری، کارآفرینی فناوریهای نوین یا دانش بنیان و طرح کهاد نیز با هدف آشنایی دانشجویان با مهارتهای متناسب با نیاز بازار کار رشته تحصیلی آنها امسال به اجرا درآمد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان بیان کرد: ارائه آموزش های مهارتی به زندانیان، دانش آموزان، ساکنان مناطق روستایی، معتادان بهبود یافته و سربازان وظیفه از دیگر اقدامات فنی و حرفه ای گیلان در حوزه آموزش است.
وی با بیان اینکه علاقمندان به صورت حضوری و غیرحضوری با مراجعه به سایت آموزش فنی و حرفه ای گیلان به آدرس http://www.gilantvto.ir/fa/default.aspx می توانند برای بهره مندی از آموزشهای مهارتی اقدام کنند، افزود: آموزش های مهارتی فنی و حرفه ای برای ۲ گروه شامل شاغلان برای ارتقاء مهارت و جوانان برای کارآفرینی و کسب مهارت انجام می شود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای گیلان با اشاره به اهمیت فراگیری آموزش های مهارتی اظهار کرد: مهارت افزایی و کسب آموزش های مهارتی می تواند راهکار برون رفت از معضل بیکاری باشد.
وی خاطر نشان کرد: آموزشهای مهارتی علاوه بر تربیت نیروی متخصص و کارآمد میتواند در راستای تامین نیروی انسانی بازار کار نقش مهم و کلیدی را در ایجاد اشتغال مولد و پایدار در سطح جامعه ایفا کند، از اینرو آموزش های فنی و حرفه ای بسیار مهم است.
۲۰ مرکز دولتی و ۸۰۰ آموزشگاه آزاد با همکاری بخش خصوصی برای ارائه آموزش های مهارتی در گیلان فعال هستند.