رشت - ایرنا- مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: افزون بر ۵۰ برنامه تلویزیونی و رادیویی در سال جاری برای ترویج موضوعات مختلف کشاورزی در این استان برگزار شد.

حمید منشی‌زاده روز سه‌شنبه در حاشیه نشست ترویجی و کارگاه آموزشی منطقه‌ای کشاورزی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این برنامه‌ها در قالب آموزش و انتقال یافته‌های نوین علمی برای کشاورزان و بهره‌برداران بخش‌های مختلف کشاورزی استان گیلان برگزار شد.

وی با اشاره به برنامه های جهاد کشاورزی استان در بخش آموزش و ترویج افزود: بر اساس برنامه ریزی امسال باید بیش از ۱۲ برنامه تلویزیونی و ۱۰۰ برنامه رادیویی در راستای توانمندسازی بهره‌برداران بخش کشاورزی با هدف ارتقاء سطح کمی و کیفی محصولات کشاورزی اجرا شود.

مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی گیلان خاطر نشان کرد: این برنامه ها در قالب فیلم ها و نشست های تلویزیونی، تهیه کلیپ های آموزشی ترویجی و پیام های رادیویی برگزار می‌شود.

وی در ادامه با تشریح سایر برنامه‌های اجرا شده طی امسال در بخش آموزش و ترویج کشاورزی به بهره گیری از استودیو کشاورزی اشاره و اظهار کرد: از طریق شبکه برکت "استودیو کشاورزی" در استان هر هفته ۲ برنامه طی روزهای یکشنبه و سه شنبه به صورت وبینار از سامانه تاک برای بهره برداران و کشاورزان برگزار می شود.

این مسئول عنوان کرد: علاوه بر این امسال ۱۵ مورد انیمیشن و موشن گرافی در موضوعات مختلف کشاورزی شامل تغذیه گیاه، آفات و بیماری‌ها، مدیریت مزارعه و خزانه و کشت و توسعه کلزا تهیه و از طرق شبکه‌های مجازی ارایه شد.

وی با اشاره به برگزاری کارگاه آموزشی منطقه‌ای برنامه‌های تلویزیونی و فیلم مستند به میزبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان اظهار کرد: این کارگاه آموزشی منطقه‌ای با هدف بحث و تبادل نظر برای نحوه تولید محتوا و میزان اثربخشی برنامه های تلویزیونی و فیلم مستند در بین مخاطبان کشاورزی در این استان آغاز شده و تا فردا ادامه دارد.

منشی‌زاده با بیان اینکه در این کارگاه آموزشی شرکت‌کنندگان از سازمان جهاد کشاورزی استان‌های مازندران، گلستان، البرز، قزوین و گیلان حضور دارند، افزود: یکی از واحدهای فعال و اثرگذار در سازمان جهاد کشاورزی اداره رسانه‌های آموزشی ترویجی است که انعکاس دهنده فعالیت‌ها و برنامه های جهادکشاورزی در کنار روابط عمومی است.

گیلان بزرگترین تولید کننده ارقام بومی و باکیفیت برنج در کشور است که با ۲۳۸ هزار هکتار اراضی شالیزاری رتبه اول کشور را از لحاظ سطح زیرکشت و همچنین رتبه دوم تولید برنج را به خود اختصاص داده‌است، زیتون، بادام زمینی، مرکبات و چای از دیگر تولیدات کشاورزی این استان است.