کریم رهیده روز سه شنبه درحاشیه دومین جشنواره تئاترمعلولان کهگیلویه و بویراحمد در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اجرای برنامه های هنری معلولان فراتر از یک درمان به توانبخشی آنان منجر می شود.
وی عنوان کرد: افزایش اعتماد به نفس و ایمان جامعه و مسئولان به توانمندی معلولان از دیگر مزایای ترویج هنر بین این قشر است.
وی بازی درمانی و هنردرمانی را برای افراد معلول مفید ارزیابی کرد و ادامه داد: در این برنامه های فرهنگی هم ذهن معلول فعال می شود و هم انجام حرکات جسمی آنان بهبود خواهد یافت.
رهیده بیان کرد:بیشتر آثار ورودی این جشنواره به کارگردانی خود افراد دارای معلولیت و یا نویسندگی آنان انجام می شود.
معاون توانبخشی بهزیستی کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۲۱اثر از استان برای شرکت در جشنواره تئاتر معلولان به دبیرخانه رسیده که تعداد ۱۶ اثر به مرحله ساخت اثر نمایشی پذیرفته شده است.
رهیده عنوان کرد:هیات داوران در این جشنواره تعداد ۱۰اثر نمایشی را در سه بخش کودک ، خیابانی و صحنه ای بازبینی و داوری کرده و ۱۶ اثر نیز برای ورود به مرحله نهایی جشنواره پذیرفته شد.
وی ابراز کرد: همچنین به منظور بهره وری بیشتر برنامه های جشنواره ، و تقویت توانمندی هنرمندان دارای معلولیت سه کارگاه؛ کارگردانی، تخیل و بدیحه در بازیگری و کارگاه مستقل بازیگری توسط هیات داوران در سه شهرستان؛ بویراحمد, گچساران و لنده در کنار اجرای نمایش ها در مرحله بازبینی برگزار شده است.
رهیده گفت:آیین اختتامیه این جشنواره فردا چهاردهم دی ماه در ساعت ۹ بامداد برگزار خواهد شد.
وی تاکید کرد: ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار برای برگزاری دومین جشنواره تئاتر معلولان استان در سال جاری اختصاص یافته است.
معاون توانبخشی بهزیستی استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: هم اکنون همه مراکز روزانه و شبانه نگهداری معلولان استان به تجهیزات هنری در رشته های مختلف همچون عروسک گردانی،نقاشی و هنرهای تجسمی برای مشارکت هنرمندان در برنامه های هنری تجهیز شده است.
معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی کهگیلویه و بویراحمده تاکید کرد: هم اکنون ۲۳ هزار نفر از شهروندان کهگیلویه و بویراحمدی از خدمات بهزیستی بهره مند هستند.
.