رمضانعلی قاسمی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، شماره گذاری ماشین آلات کشاورزی را از ضرورت ها برای هویت دادن و شناسنامه دار کردن این تجهیزات و جلوگیری از قاچاق سوخت برشمرد و افزود: تنها شرط دریافت سوخت تراکتور و سایر تجهیزات برای مکانیزاسیون بخش کشاورزی پلاک گذاری است که موجب مدیریت مطلوب توزیع سوخت شده و در شناسایی و ساماندهی مصرف فرآوردههای نفتی نقش مهمی دارد.
وی گفت: سالانه حدود پنج هزار حواله سوخت برای ناوگان بخش کشاورزی این شهرستان صادر میشود که پایش این حجم نیازمند بازدید میدانی و تایید شاخص هایی از جمله آمار تولید، ساعت کارکرد و غیره است.
قاسمی گفت: در صورت بروز تخلف در سوخت مصرفی بخش کشاورزی برابر ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، سهمیه مالکان تجهیزات بخش کشاورزی به صورت موقت قطع و برقراری مجدد آن منوط به صدور رای مقتضی و اجرای احکام صادره از سوی مراجع ذیصلاح است.
وی همچنین از کشف و پلمب یک انبار نان خشک در این شهرستان خبر داد و گفت: متخلفان با خرید نان قابل استفاده از نانواییها آن را خشک کرده و به عنوان خوراک دام به فروش می رساندند.
گناباد با تولید سالانه ۲ هزار و ۲۰۶ تن تخم مرغ رتبه نخست، ۶۳ هزار و ۵۰۰ تن شیر رتبه دوم، ۲ هزار و ۱۵۹ تن گوشت قرمز رتبه سوم و ۱۳ هزار و ۲۱۶ تن گوشت مرغ، رتبه چهاردهم خراسان رضوی را در بین ۳۳ شهرستان این استان دارد.
۱۴ هزار بهرهبردار بخش کشاورزی گناباد با کشت و زرع بر روی ۲۰ هزار هکتار کشتزار آبی، هزار و ۷۰۰ هکتار دیمزار و پرورش ۵۰۰ هزار راس دام، سالانه ۸۷ هزار تن محصولات زراعی، باغی و دامی را تولید و روانه بازار مصرف میکنند.
مرکز شهرستان گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
این شهرستان متشکل از ۲ بخش مرکزی و کاخک، ۱۰۶ روستا دارد و ۳۴ هزار نفر از جمعیت آن در مناطق روستایی سکونت دارند.