روح الله صالحی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اشتغال و کارآفرینی برای جامعه هدف یکی از ارکان مهم توانمندسازی است و برای کاهش آسیب های اجتماعی و ریشه کنی فقر و محرومیت، توانمندسازی و ایجاد درآمد پایدار از رویکردهای اصلی کمیته امداد استان زنجان برای مددجویان تحت حمایت است.
وی با بیان اینکه زمینه سازی برای ایجاد درآمد با ثبات و توانمند سازی از طریق ایجاد اشتغال مناسب فراهم می شود، اظهار داشت: در کنار همه فعالیت های صورت گرفته مسئله اشتغال و کاریابی در برنامه های این نهاد از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
صالحی لزوم توجه به اسناد بالادستی، شناسایی و بهره گیری از ظرفیت راهبران شغلی و موسسات کاریابی و جدی گرفتن برنامه های آموزشی را در توانمند سازی جامعه هدف این نهاد موثر عنوان کرد و افزود: ایجاد اشتغال برای اقشار نیازمند و خانواده های تحت حمایت در کنار فراهم کردن زمینه استقلال اقتصادی و معیشتی آنان، کمک به رونق بخشی و تقویت اقتصاد کشور است.
مدیرکل کمیته امداد استان زنجان به ایجاد فرصت های شغلی مناسب با خلق فرصت های جدید در حوزه اشتغال زایی برای مددجویان تحت حمایت برای توانمند سازی و ایجاد درآمد با ثبات تاکید کرد و گفت: بر اساس مزیت نسبی هر منطقه و استفاده از طرحهای دانش بنیان و شناسایی راهبران متخصص و کارآفرین، زمینه درآمدزایی خانواده های تحت حمایت فراهم شده است.
وی تصریح کرد: با همین رویکرد از ابتدای امسال تاکنون بیش از سه هزارو ۷۰۰ فرصت شغلی با سرمایهگذاری ۲۱۰ میلیارد تومان در قالب ( کاریابی، اجرای طرحهای اشتغال خرد و خانگی، استفاده از ظرفیت کارآفرینان) برای مددجویان کمیته امداد ایجاد شده است.