تهران- ایرنا - بازارهای داخلی چین در حال افزایش ظرفیت تولید و ارسال دستگاه های تنفس مصنوعی به بیمارستان ها در پی افزایش تقاضا و در میانه افزایش موج اخیر شیوع همه گیری ویروس کرونا هستند.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از روزنامه گلوبال تایمز، شرکت هوافضای «چانگفنگ» پکن که وابسته به دولت چین است از ارائه محصولات دستگاه های تنفسی ایمن و با قیمت مناسب برای مصرف کنندگان داخلی خبر داد.

«او یون لونگ» مدیر تولید وسایل پزشکی این کارخانه در مصاحبه با روزنامه گلوبال تایمز گفت: «بسیاری از کارگران شروع به تولید و نصب دستگاه های تنفسی کردند تا ذخایر پزشکی و منابع درمانی تضمین شود. ما به افزایش خدمات پس از فروش و سرمایه گذاری های شخصی در بیمارستان ها ادامه می دهیم و آموزش کارگران را تقویت می کنیم تا خدمات و تجهیزات تنفسی بهتری ارائه کنند.»

دستگاه های تنفس مصنوعی برای بیمارانی که در بخش مراقبت های ویژه هستند حیاتی است. در واقع این دستگاه ها نقش ریه را بازی می کنند و به بیمار کمک می کند تا اکسیژن کافی به بدنش برسد و تا عادی شدن وضعیت تنفسی به بیمار یاری می رساند.

شرکت های تولید دستگاه تنفسی مصنوعی چین ظرفیت قوی تولیدی خود را از آغاز شیوع ویروس کرونا در سال۲۰۲۰ نشان داده بودند.

از اواخر نوامبر۲۰۲۲ که دولت چین به دلیل برخی اعتراض های مردمی به قرنطینه های سخت گیرانه و سیاست کووید صفر، تصمیم به لغو برخی محدودیت های کرونایی کرد، با توجه به انبوه جمعیت این کشور، شیوع کرونا در استان های مختلف این کشور به یکباره شدت گرفت.

اگرچه رسانه ها و منابع رسمی چین آمار دقیقی از میزان شیوع کرونا و یا مرگ و میرهای کرونایی در این کشور ارائه نمی کنند، اما برخی اخبار رسانه های این کشور از جمله اخبار مرتبط با تجهیز فوق العاده بیمارستان ها، افزایش تولید داروهای مقابله با کرونا و بالا بردن ظرفیت تولید دستگاه های تنفس مصنوعی که برای بیماریان کرونایی استفاده می شد، حاکی از شیوع گسترده این بیماری درچین است.

سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز سوم دسامبر ۲۰۲۳ اعلام کرد این کشور به میزان کافی واکسن تولید می کند و واکسن های تولیدی این کشور پاسخگوی نیاز داخلی است و چین احتیاجی به وارد کردن واکسن کرونا ندارد هرچند معتقد است همکاری میان کشورها، می تواند اثر بهتری برای مهار شیوع کرونا داشته باشد.