به گزارش خبرنگار ایرنا، علی اصغر باقرزاده روز پنجشنبه در همایش فرصتهای سرمایه گذاری مازندران در بابل افزود: معطلی فعالان اقتصادی در اعطای مجوزهای سرمایه گذاری به هیج عنوان زیبنده استان نیست و باید این دور باطل هرچه سریع تر برچیده شود.
وی ادامه داد: مازندران به ویژه شهرستان های بابل، بابلسر و فریدونکنار ظرفیت های شگفت انگیزی در اجرای طرح های سرمایه گذاری دارند که باید این منابع و استعدادها بیش از پیش به فعالان اقتصادی معرفی شود.
نماینده مردم شهرستان های بابلسر و فریدونکنار در مجلس شورای اسلامی گفت: باید مازندران را واحد ببینیم و نباید برای حضور یک سرمایه گذار در یک یا چند شهرستان اقدام کرد و تفکر جزیرهای ای داشته باشیم و برای توسعه استانی با صلابت و دارای پشتوانه اقتصادی قوی از شرق تا غرب مازندران تلاش کنیم.
باقرزاده افزود: باید فضا را برای میدان داری بخش خصوصی در اقتصاد مازندران بیش از پیش باز کرد چراکه فعالان اقتصادی در زمان حاضر سربازان پیاده نظام جنگ اقتصادی هستند.
وی تصریح کرد: فرش قرمز پهن کردن برای فعالان اقتصادی باید هنر مدیران باشد نه اینکه با نه گفتن و معطل نگه داشتن سرمایه گذار زمینه عقب ماندگی مازندران تداوم یابد.
به گزارش ایرنا، براساس مصوبه شورای برنامه ریزی و توسعه و ستاد عالی رشد استان، همایش شناسایی و معرفی فرصتها و اولویت های سرمایهگذاری در هفت ناحیه شامل ناحیه یک گلوگاه، بهشهر، نکا، ناحیه ۲ شامل ساری و میاندرورد، ناحیه سه شامل قائمشهر، سوادکوه، سواکوه شمالی، سیمرغ و جویبار، ناحیه چهار شامل بابل، بابلسر و فریدونکنار، ناحیه پنج شامل آمل، نور، محمودآباد، ناحیه ۶ شامل نوشهر، چالوس و کلاردشت و ناحیه هفت شامل تنکابن، عباسآباد، رامسر و همچنین همایش استانی فرصتهای سرمایهگذاری حداکثر تا پایان بهمن ماه امسال با محوریت فرمانداری های نواحی یاد شده با هدف معرفی ظرفیتها و توانمندی های اقتصادی استان در بخش های مختلف برگزار میشود.
مازندران با داشتن ۴۶۰ هزار هکتار اراضی زراعی و باغی ،حدود ۱۱درصد ارزش افزوده محصولات کشاورزی کشور را دارد.حدود ۸۰ هزار نفر به صورت مستقیم در واحدهای تولیدی و صنعتی استان اشتغال دارند و از مجموع ۲ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی استان، ۴۶۱ واحد در بخش ماشینآلات و فلزات اساسی، ۱۳۹ واحد در بخش برق و الکترونیک، ۱۱۵ واحد در بخش نساجی، ۴۰۸ واحد در بخش محصولات شیمیایی، ۲۱۶ واحد در بخش سلولزی، ۵۳۰ واحد در بخش کانی غیرفلزی و ۳۶۷ واحد صنعتی نیز در بخش تولید محصولات غذایی مشغول فعالیت هستند.
بیشترین سهم واحدهای صنعتی استان نیز متعلق به شهرستان آمل است که حدود ۴۰۰ واحد صنعتی فعال دارد. ۲۶ درصد صنایع فعال استان نیز در شهرستانهای ساری، بابل و سوادکوه مستقر هستند.
مازندران در حوزه اشتغال واحدهای صنعتی با استقرار چهار درصد واحدهای صنعتی کشور در این استان یازدهمین استان کشور است و ۳.۸ درصد اشتغال صنعتی را در اختیار دارد.