به گزارش خبرنگار ایرنا، عبدالرضا مصری روز پنجشنبه در همایش فرصت های سرمایه گذاری مازندران در بابل افزود: اگر منویات رهبر معظم انقلاب در بحث اقتصاد مقاومتی در هر کشوری دیگر به طور دقیق اجرا می شد به معنای واقعی اقتصاد آن کشور متحول می شد اما بسیاری از مسوولان ما در گذشته برای تحقق این امر در ایران تلاش نکردند.
وی ادامه داد: متاسفانه اقتصاد مقاومتی و حمایت از فعالان اقتصادی را پشت تریبون و بنرها بردیم و در عمل کاری برای اجرای این طرح های مهم انجام نشد و دولت قبل بجای تحقق این شعار با التهاب بازار پرورش دهنده سلاطین فاسد اقتصادی شد.
نایب رییس دوم مجلس شورای اسلامی گفت: بسیاری از مدیران در اعطای مجوزهای سرمایه گذاری به فعالان اقتصادی و نخبگان می ترسند درحالی که نباید از سرمایه گذاری که تمام انرژی و وقت خود وقف این کشور کرده ترسید و باید از سرمایه بر و دلالی که در بازار رخنه می کنند همواره هراس داشت.
مصری تصریح کرد: باید قدرت خطرپذیری مدیران در اجرای طرح های سرمایه گذاری در کشور افزایش یابد و کارکنان دستگاه های دولتی برای توسعه کشور جرات خود را بالا ببرند و به صورت یک نواخت و خنثی کار نکنند.
وی افزود: نباید جوانان ما تنها به جذب در ادارات دولتی فکر کنند و باید به اقتصاد غیردولتی توجه کنیم چراکه در آمریکا ۸۰۰ هزار، در ژاپن ۲۵۰ هزار و در دانمارک هشت هزار کارمند دولتی وجود دارد که این آمار در کشور ما پنج میلیون نفر است که با این تعداد نیروی انسانی قابل توجه به هیچ عنوان نمی توان برای توسعه کشور به شکل مطلوب اقدام کرد.
نایب رییس دوم مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: کارمندان دولتی و وزارتخانه ها در کشور تبدیل به جزیره مستقل شدند که هرکدام ساز خود را می زنند که باید این امور اصلاح شود و مجلس با برچیدن بسیاری از قوانین کاذب در این راستا در تلاش است.
به گزارش ایرنا، براساس مصوبه شورای برنامه ریزی و توسعه و ستاد عالی رشد استان، همایش شناسایی و معرفی فرصتها و اولویت های سرمایهگذاری در هفت ناحیه شامل ناحیه یک گلوگاه، بهشهر، نکا، ناحیه ۲ شامل ساری و میاندرورد، ناحیه سه شامل قائمشهر، سوادکوه، سواکوه شمالی، سیمرغ و جویبار، ناحیه چهار شامل بابل، بابلسر و فریدونکنار، ناحیه پنج شامل آمل، نور، محمودآباد، ناحیه ۶ شامل نوشهر، چالوس و کلاردشت و ناحیه هفت شامل تنکابن، عباسآباد، رامسر و همچنین همایش استانی فرصتهای سرمایهگذاری حداکثر تا پایان بهمن ماه امسال با محوریت فرمانداری های نواحی یاد شده با هدف معرفی ظرفیتها و توانمندی های اقتصادی استان در بخش های مختلف برگزار میشود.
مازندران با داشتن ۴۶۰ هزار هکتار اراضی زراعی و باغی ،حدود ۱۱درصد ارزش افزوده محصولات کشاورزی کشور را دارد.حدود ۸۰ هزار نفر به صورت مستقیم در واحدهای تولیدی و صنعتی استان اشتغال دارند و از مجموع ۲ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی استان، ۴۶۱ واحد در بخش ماشینآلات و فلزات اساسی، ۱۳۹ واحد در بخش برق و الکترونیک، ۱۱۵ واحد در بخش نساجی، ۴۰۸ واحد در بخش محصولات شیمیایی، ۲۱۶ واحد در بخش سلولزی، ۵۳۰ واحد در بخش کانی غیرفلزی و ۳۶۷ واحد صنعتی نیز در بخش تولید محصولات غذایی مشغول فعالیت هستند.
بیشترین سهم واحدهای صنعتی استان نیز متعلق به شهرستان آمل است که حدود ۴۰۰ واحد صنعتی فعال دارد. ۲۶ درصد صنایع فعال استان نیز در شهرستانهای ساری، بابل و سوادکوه مستقر هستند.
مازندران در حوزه اشتغال واحدهای صنعتی با استقرار چهار درصد واحدهای صنعتی کشور در این استان یازدهمین استان کشور است و ۳.۸ درصد اشتغال صنعتی را در اختیار دارد.