دکتر «مهران پورنظری» روز جمعه به ایرنا افزود: دانشکده پزشکی کرمانشاه در سال ۱۳۵۴ با مساحتی حدود ۱۵ هزار متر مربع تاسیس و در همان سال پذیرش دانشجوی پزشکی عمومی در دستور کار قرار گرفت و در مسیر توسعه از سال ۱۳۷۰ پذیرش دستیار تخصصی و همچنین از سال ۱۳۷۵ پذیرش دستار فوق تخصصی در این مراکز آغاز شد.
وی اضافه کرد: همچنین در راستای تربیت دانشجو در مقطع تحصیلات تکمیلی از سال ۱۳۹۳ پذیرش دانشجو در دوره دکتری تخصصی و PHD آغاز شد.
رییس دانشکده پزشکی کرمانشاه اظهار داشت: در حوزه آموزشی این دانشکده، تعداد ۲۰ گروه در مقطع علوم بالینی و ۱۵ گروه در مقطع علوم پایه و همچنین سه گروه در حوزه تحقیقات مشغول فعالیت هستند.
وی همچنین عنوان کرد: دانشکده پزشکی کرمانشاه اکنون در ۱۹ رشته تخصصی و فوق تخصصی مشغول به تربیت دستیار است.
دکتر پورنظری در پایان گفت: همچنین در دانشکده پزشکی کرمانشاه ۳۱۸ نفر همکار هیات علمی در حوزه علوم پایه و بالینی به امر آموزش دانشجویان مشغول هستند و حدود ۱۰۰ نفر پرسنل در حوزه های اداری و آموزشی و پژوهشی شاغل می باشند.
به گزارش ایرنا، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ۹ دانشکده دانشکدههای پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری و مامایی، بهداشت، تغذیه، توانبخشی، پیراپزشکی و دانشکده پرستاری سنقر و کلیایی دارد.
۸۵ رشته تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مقاطع مختلف دایر است که از این تعداد ۱۸ رشته در مقطع PHD (دکترای تخصصی) است و ۲۰ رشته در دستیاری تخصصی، سه رشته دکترای عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی)، ۲۹رشته کارشناسی ارشد، ۲۲ رشته کارشناسی و یک رشته کاردانی است.
این دانشگاه همچنین ۵۵۲ عضو هیأت علمی دارد و ۶۶۸ دانشجوی خارجی نیز اکنون در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در حال تحصیل هستند.
براساس آمارها سالانه بیش از ۱۳۰۰ مقاله در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تولید و منتشر میشود.