بوشهر - ایرنا - استاندار بوشهر گفت: تعاونی‌های مرزنشینی این استان بعد از ۱۲ سال رکود با همت دولت سیزدهم و با هدف کمک به تامین معیشت مردم احیا شده اند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، احمد محمدی زاده روز پنجشنبه در نشست گفت وگوی دولت و بخش خصوصی افزود: با فعالیت تعاونی‌های مرزنشین امروز چهار هزار تن برنج و صدها تن روغن، چای و دیگر ملزومات مورد نیاز مردم وارد و در دست توزیع است.

وی اظهار کرد: تعاونی‌های مرزی در برابر صادرات محصولات کالاها و محموله‌ها تولید داخل، کالای اساسی مورد نیاز جامعه وارد می‌شود و با قیمت مناسب در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

محمدی زاده با تأکید بر رفع موانع و حل مشکلات بخش خصوصی اظهار کرد: با روان سازی امور زمینه تحقق مطالبات فعالان بخش اقتصادی، کشاورزی و تولیدکنندگان باید فراهم شود.

استاندار بوشهر همکاری مدیران و کارشناسان دستگاه‌های اجرایی در حل مشکلات بخش خصوصی را مورد تأکید قرار داد و گفت: خرما و پرورش آبزیان ۲ مزیت مهم این استاناست که در این راستا امسال ۲ جشنواره خرما و آبزیان با رویکرد سرعت بخشی در حل مشکلات فعالان این بخش، فروش محصول و افزایش بهره‌وری در تولید آبزیان پرورشی در بوشهر برگزار می‌شود.

محمدی‌زاده افزایش سطح زیر کشت میگوی پرورشی در فصل آینده به میزان یکهزار و ۵۰۰ هکتار را از اولویت‌های صنعت آبزی پروری در استان بوشهر عنوان کرد.

استاندار بوشهر اضافه کرد: با افزوده شدن سطح زیر کشت میگوی پرورشی، ظرفیت تولید این آبزی ۶ هزار تن افزایش می‌یابد و با اجرای طرح‌های بهره‌وری، تولید میگو پرورشی این استان به ۵۰ هزار تن خواهد رسید.

محمدی‌زاده افزایش بازارهای صادراتی در کشورهای مختلف را از دیگر رویکردهای برگزاری جشنواره خرما و آبزیان دانست و گفت: حمایت از بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران با تعامل دستگاه‌های اجرایی و همراهی بانک‌ها ضروری است.

استاندار بوشهر افزود: با تخفیف ویژه زمینه مشارکت بانوان کارآفرین در جشنواره و نمایشگاه خرما و آبزیان استان بوشهر فراهم شود.

وی با اشاره به ایجاد شهرک خرما در دشتستان گفت: بیش از ۷۰ هکتار اراضی به ظرفیت شهرک صنعتی برازجان افزوده شده که زمینه ایجاد شهرک خرما در این مجموعه را فراهم کرده است.

استاندار بوشهر نشست با سرمایه‌گذاران ایرانی مقیم خارج کشور از جمله کشورهای حاشیه خلیج فارس را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: برای نشست سرمایه‌گذاران ایرانی مقیم خارج از کشور با فعالان حوزه اقتصاد و تولید استان بوشهر برنامه‌ریزی شود تا در سفر دوم استانی رئیس جمهور به این استان مشوق‌های لازم تصویب شود.

محمدی‌زاده کمک به واردات تجهیزات و کالاهای مورد نیاز تولیدکنندگان را مورد تأکید قرار داد و بیان کرد: راهکارهای لازم برای واردات این کالاها از طریق کالای همراه ملوان تدوین و عرضه شود.

وی با قدردانی از تلاش جهاد کشاورزی در ارائه الگوی کشت محصولات بیان کرد: تغییر الگوی کشت در محصولات مختلف راهبردی و افزایش بهره‌وری در تولید در دستور کار قرار گیرد.

تقویت سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی در استان بوشهر

معاون هماهنکی امور اقتصادی استاندار بوشهر گفت: زمینه حضور و مشارکت سرمایه گذاران ایرانی مقیم خارج از کشور در این استان فراهم می‌شود.

علی باستین اضافه کرد: یکی از مهمترین راهکارهای افزایش و جذب سرمایه‌گذار خارجی نشست و دعوت از ایرانیان مقیم خارج از کشور بویژه ایرانیان مقیم کشورهای حوزه خلیج فارس است.

وی افزود: ایرانیان مقیم خارج از کشور که قصد سرمایه‌گذاری در استان بوشهر دارند با تصویب در شورای گفت‌وگو دولت و بخش خصوصی استان بوشهر زمینه حضور و مشارکت آنان برای سرمایه‌گذاری در این استان فراهم می‌شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر ادامه داد: این مهم با هماهنگی نمایندگی وزارت امور خارجه، سازمان اقتصادی و دارایی استان بوشهر مصوب شده و امید می‌رود زمینه حضور ایرانیان مقیم خارج از کشور برای مشارکت در سرمایه‌گذاری در طرح‌های مختلف فراهم شود.

باستین از راه‌اندازی جشنواره و نمایشگاه بین‌المللی خرما در اواخر دی ماه و برگزاری همایش و نمایشگاه بین المللی آبزیان در دهه نخست بهمن ماه در بوشهر خبر داد.

وی با دعوت از فعالان اقتصادی استان بوشهر، کشور، بخش خصوصی و مدیران دستگاه‌ها برای حضور در این رویدادهای اقتصادی مهم در استان بوشهر گفت: این جشنواره و نمایشگاه‌ها نقشی مهم در رونق اقتصادی استان بوشهر در حل مشکلات تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات دارد.

باستین گفت: مسائل و مشکلات بخش خصوصی در حوزه تولید، بازار، صادرات، واردات، کسب و کار، اصلاح قوانین و مقررات در شورای گفت‌وگوی دولت با بخش خصوصی بررسی می‌شود و تلاش می‌شود آن دسته از مسائلی که در استان بوشهر قابل حل است مورد توجه و بخش دیگری که باید در سطح ملی و وزارتخانه‌ها حل شود نیز مطرح و پیگیری شود.