به گزارش ایرنا از خبرگزاری "شهاب" فلسطین، بر این اساس ۸۴ درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی مخالف آن هستند که دولت های آنها رژیم صهیونیستی را به رسمیت بشناسد.
این فهرست شامل کشورهای موریتانی، مغرب، تونس، لیبی، مصر، سودان، الجزایر، فلسطین، لبنان، اردن، عراق، عربستان، کویت و قطر می شود.
براساس این نظرسجی که مرکز عربی پژوهش ها و مطالعات سیاسی که نهادی غیر دولتی است، انجام داده و دایره آماری آن ۳۳ هزار نفر است، ۸۷ درصد آنان بر این باورند که کشورشان درگیر فساد مالی و مدیریتی هستند و ۳۹ درصد نیز بر این باور بودند که آنها از برابری کامل برخودار نیستند.
براساس این نظرسنجی، ۳۶ درصد از شرکت کنندگان بر این باورند که قدرت اشغالگر استعماری در فلسطین، عامل اصل مخالفت آنان با رژیم صهیونیستی است، درحالی که ۹ درصد دیگر گفتند که اسرائیل قصد دارد که بر مناطق عربی بیشتری سلطه پیدا کند.
در همین راستا، پایگاه "اخبار یهود" به نقل از یوئیل جوزانسکی پژوهشگر برتر پژوهشگاه مطالعات امنیت ملی و متخصص در سیاست کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس گزارش داد که توافق عادی سازی مثل توافق ابراهیم با نخبههای عرب و نه ملل عرب امضا شد، چرا که اکثریت مصریها مخالف رژیم صهیونیستی هستند.
جوزاسنکی همچنین اعلام کرد که علت امضا نشدن توافق عادی سازی روابط عربستان و رژیم صهیونیستی از سوی محمد بن سلمان آن است که اکثریت عربستانیها مخالف این اقدام وی هستند.
همچنین ۸۴ درصد شرکت کنندگان در این نظرسنجی بر این باورند که سیاست اشغالگرانه اسرائیل و آمریکا تهدیدی برای امنیت و ثبات در کشورهای عربی است، درحالی که ۵۷ درصد نیز ایران و روسیه را تهدیدی برای منطقه می دانستند.
از سوی دیگر، ۷۲ درصد از شرکت کنندگان در این نظرسجی بر این باور بودند که دولت هیچ حقی در استفاده از دین برای تأیید سیاست های خود ندارد.