"محمدرضا وفائی نسب" روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: زیربنای این بیمارستان چهار هزار و ۲۴۰ متر مربع و در ۲ طبقه احداث شده ، ۱۶ تخت ای سی یو، هشت اتاق عمل مجهز و استاندارد دارد و بخشهای اورژانس، سیتی اسکن و نورولوژی ، چشم ، گوش و حلق و اطفال برای آن پیش بینی شده و قابلیت استفاده از اورژانس هوایی در کمترین زمان ممکن را دارد.
وی ادامه داد: برای بهسازی این بیمارستان ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه شده و هنوز پیمانکار ۴۰ میلیارد تومان طلب کار است و برای برقراری ارتباط این بیمارستان با بیمارستان شهید رهنمون یزد، ۵۰ میلیارد تومان دیگر نیز اعتبار نیاز دارد.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی یزد افزود: با نوسازی ساختمان قدیمی بیمارستان شهید دکتر رهنمون، ۱۱۷ تخت به ظرفیت بیمارستان اصلی اضافه خواهد شد که بخش های چشم پزشکی، زنان و زایمان، گوش و حلق و بینی، نورولوژی، اتاق عمل، مراقبت های ویژه بزرگسالان و نوزادان و اطفال را دارد و در زمان ایجاد هرگونه بحران، بلافاصله تخلیه و در اختیار ستاد بحران قرار می گیرد.
وی تصریح کرد: مهم ترین مزیت ساخت بیمارستان بحران در این مکان، جدا بودن آن از ساختمان اصلی است در عین حالی که همجوار با یک بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی می باشد و در کوتاه ترین زمان ممکن می تواند خدمات لازم پزشکی، پرستاری و پشتیبانی را به آن برساند.
معاون توسعه منابع و نیروی انسانی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با بیان اینکه این بیمارستان از طرح های ملی است که بهره برداری از آن می تواند کمکی بزرگی به بخش درمان استان در زمینه های مختلف کند اظهار کرد: همچنین این بیمارستان در زمان بروز هرگونه بحران طبیعی در بیمارستان های دیگر استان می توانند خدمات تخصصی و فوق تخصصی ارائه و از تعطیلی بخش های مهم آنها جلوگیری شود.
وی اضافه کرد: با توجه به حساسیت کار، تمامی ساختمان مقاوم سازی و بخش بزرگی از سقف های قدیمی تخریب شد و اکنون این طرح با استاندارهای فنی و نوسازی تمام ساختمان و اضافه شدن چند بخش بهسازی شده است.
دکتر وفایی نسب ادامه داد: این بیمارستان در حالت عادی بخش های چشم پزشکی، زنان و زایمان، گوش و حلق، نورولوژی و اطفال دارد که به ظرفیت بیمارستان شهید رهنمون افزوده می شود و در زمان ایجاد هرگونه بحران، بلافاصله تخلیه و در اختیار ستاد بحران قرار می گیرد.
وی تصریح کرد: ویژگی خاص آن، این است که با وجود بیمارستان تخصصی بحران، سایر بیمارستانها در مواقع بحران به خدمات تخصصی خود بدون درگیر شدن در موارد اورژانسی ادامه می دهند و از تعطیلی بخشهای آن همانند آنچه که در بروز و شیوع ویروس کرونا اتفاق افتاد، جلوگیری می شود.