تهران- ایرنا- رئیس فدراسیون ورزش دانش‌آموزی با بیان اینکه نگرش دولت سیزدهم به ورزش پایه متفاوت است گفت: طرح شهید سلیمان برای تجهیز ورزشی مدارس یک اقدام جهادی و بزرگ است و می‌تواند به استعدادیابی و پرورش قهرمانان کمک کند.

به گزارش ایرنا، برگزاری جشنوراه ورزشی دانش‌آموزان دختر و پسر از جمله اقداماتی است که فدراسیون ورزش دانش‌آموزی برای پرورش قهرمانان رشته‌های مختلف ورزشی در بهمن‌ماه برگزار خواهد کرد. قرار است سه استان فارس، هرمزگان و خوزستان میزبان مسابقات کشوری دانش‌آموزی در رشته‌های فوتسال، والیبال، فوتبال، بسکتبال و دوومیدانی باشند. مسابقاتی که در بخش دختران و پسران برگزار خواهد شد.

حسین بابویی رییس فدراسیون دانش‌آموزی در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در تشریح این مسابقات گفت: این رقابت‌ها هر ساله برگزار خواهد شد و از دل آن استعدادهای زیادی به ورزش کشور در رشته‌هایی مانند والیبال، تکواندو و بسکتبال معرفی شده است.

متن کامل این گفت‌وگو را زیر می‌خوانیم:

سه استان میزبان جشنواره ورزشی دانش‌آموزی است

قرار است مسابقات فوتسال و دوومیدانی دختران و پسران دانش‌آموز در استان هرمزگان برگزار شود. نزدیک به ۲ هزار دانش‌آموز در این رقابت‌ها حضور دارند که چکیده بهترین‌های کشور در بخش دانش‌آموزی هستند که از مسابقات مدارس، شهرستان، استان و منطقه انتخاب شدند و به رقابت ملی رسیدند. در بخش پسران مسابقات از نهم بهمن آغاز و تا ۱۵ آن ماه ادامه دارد و در بخش دختران نیز روزهای ۱۷ تا ۲۳ بهمن ماه برگزار خواهد شد. همچنین مسابقات فوتبال پسران در استان خوزستان برگزار می‌شود.

استان فارس نیز میزبان مسابقات بسکتبال و والیبال دختران و پسران مقطع متوسطه دوم است. مسابقه دیگر رشته‌ها نیز تابستان سال ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد تا بتوانیم بهترین‌ها را از این مسابقات انتخاب کنیم. استعدادیاب‌های فدراسیون بر این مسابقات نظارت دارند و در گذشته نیز اینگونه بوده است.

حضور استعدادیاب‌ها در المپیادهای ورزشی

فدراسیون وزرش دانش‌آموزی تعامل خوبی با دیگر فدراسیون‌ها دارد و ما قهرمانانی را به عنوان استعدادیاب منصوب کردیم. در گذشته از دل المپیادهای ورزشی دانش‌آموزی استعدادهای زیادی به ورزش معرفی شدند که نمونه آن پوریا یلی، امیرحسین اسفندیار و میلاد عبادی‌پور در رشته والیبال و حامد یخچالی در رشته بسکتبال است. در شطرنج نیز دانش‌آموزان عملکرد خوبی داشتند و حتی در مسابقات مجازی خوش درخشیدند. ورزش دانش‌آموزی محرک و پایه ورزش قهرمانی است و می‌شود از دل المپیادها پشتوانه‌ تیم‌های ملی مختلف را در آینده انتخاب کرد.

نگاهِ متفاوت دولت سیزدهم به ورزش پایه

در دولت سیزدهم اقدامات خوبی برای توسعه ورزش دانش‌آموزی انجام شده است. طرح‌های خوبی نیز برای تجهیز مدارس در دستور کار است که نمونه آن طرح شهید سلیمانی است که ۲ هزار مدرسه کشور را برای ورزش مجهز خواهد کرد. این طرح برای یک منطقه خاص نیست بلکه مدارس شهری و روستایی را در برخواهد گرفت. امیدوارم با اجرایی شدن کامل این طرح شاهد شکوفایی ورزش دانش‌آموزی در رشته‌های مختلف باشیم. طرح شهید سلیمانی یک اقدام جهادی از سوی دولت سیزدهم بود که در آینده نتیجه آن را در ورزش دانش‌آموزی بیشتر خواهیم دید.

ورزش دانش‌آموزی هویت حقوقی پیدا کرد

در چهار سال نخست حضورم در فدراسیون ورزشی دانش‌آموزی تلاش کردم تا هویت حقوقی این فدراسیون را به سرانجام برسانم که گام‌های مهمی در این زمینه برداشت شد. ورزش دانش‌آموزی مورد حمایت وزارتخان‌های ورزش و همچنین آموزش و پروش است. امیدوارم با کمک این ۲ وزارتخانه بتوانیم بهترین‌ها را برای ورزش دانش‌آموزی رقم بزنیم.

مجلس شورای اسلامی نیز حمایت لازم را از فدراسیون ورزش دانش‌آموزی دارد. توجه ویژه دولت سیزدهم به ورزش دانش‌آموزی و اعتبارات خاص مجلس برای این فدراسیون ما را امیدوار به توسعه ورزش در مدارس کرده است.