«فریبرز نیاستی» روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به الکترونیکی شدن فرآیند ارجاع روستاییان و عشایر به پزشک متخصص، از این پس برگه های ارجاع کاغذی اعتبار ندارد و کد پنج رقمی ارائه شده از سوی پزشک درمانگاه جایگزین ارجاع کاغذی می شود.
وی افزود: یک میلیون و ۲۲ هزار نفر از جمعیت همدان زیر پوشش بیمه سلامت هستند که ۶۱۵ هزار نفر معادل ۶۰ درصد این جمعیت را روستاییان و عشایر تشکیل می دهند که رایگان بیمه شدند.
مدیرکل بیمه سلامت همدان اضافه کرد: ۱۳۸ درمانگاه در استان مجری طرح پزشک خانواده روستایی است که حدود ۲۲۰ پزشک ، ۱۸۵ ماما و ۶۵ دندانپزشک در این درمانگاهها، خدمات بهداشتی و درمانی را به روستاییان ارائه می دهند.
نیاستی ادامه داد: ۹۰ درصد هزینه تعرفه دولتی در هنگام دریافت خدمات بستری و ۷۰ درصد هنگام دریافت خدمات سرپایی عشایر و روستاییان، توسط بیمه سلامت پرداخت می شود.
وی اظهار داشت: پیشتر روستاییان تنها از داروخانه های مرکز بهداشت روستایی می توانستند داروهای خود را تهیه کنند اما در صورت تجویز دارو توسط پزشکان مراکز جامع سلامت، از این پس این بیمه شدگان می توانند داروهای مورد نیاز خود را از داروخانه های بخش دولتی و خصوصی طرف قرارداد با بیمه سلامت استان تهیه کنند.
یک میلیون و ۲۲ هزار نفر از جمعیت استان زیر پوشش بیمه سلامت هستند که سهم صندوق سلامت همگانی ۲۹۵ هزار و ۸۸۸ نفر و مابقی زیر پوشش بیمه صندوق روستایی هستند.