عادل مولا یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: برای تقویت حیات وحش استان از نظرگونه های مختلف از جمله گوزن زرد، آهو و اردک سر سفید برنامه ریزی شده است، به عنوان مثال برای تکثیر و افزایش گونه حیوانی گوزن زرد ۲۰ راس از استان ایلام به خوزستان انتقال داده شد و در زیستگاه حیات وحش دز رها سازی شدند.
وی با بیان اینکه مدیریت حیات وحش خوزستان در دستور کار این اداره کل قرار دارد و از سال گذشته به صورت جدی کلید خورده است ادامه داد: بهترین راه برای افزایش تکثیر و پرورش این گونه های حیوانی این است که در محیط های آزاد رها سازی شوند و محصور نباشند لذا محیط زیست خوزستان در نظر دارد تا محصور کردن حیوانات در زیستگاه های اصلی را کاهش دهد.
معاون محیط طبیعی اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان افزود: طبیعت و حیات وحش مسیر خود را طی می کند و تلاش داریم تا با وارد کردن برخی گونه های حیوانی به استان و ایجاد شرایط لازم، محیط را برای تکثیر گونه های حیوانی بومی استان فراهم کنیم تا از انقراض این گونه ها جلوگیری شود.
تعداد گونه های جانوری موجود در استان به تفکیک پستانداران ۵۸ گونه ،پرندگان ۲۸۵ گونه ، خزندگان ۷۵ گونه ،دوزیستان ۴ گونه و ماهی ها ۵۶ است که محیط زیست خوزستان از سال گذشته برای حفظ حیات وحش خوزستان به ورود گونه های حیوانی بومی استان اقدام نماید.
به عنوان مثال در سال جاری ۲۰ راس گوزن زرد ایرانی که خوزستان یکی از زیستگاه های آن ها است از استان ایلام وارد استان شد تا اقدامات لازم برای تکثیر این گونه حیوانی و حفظ آن در استان اقدام شود.