به گزارش ایرنا، آیت الله «مصطفی علما» روز یکشنبه در دیدار رئیس و معاونین دانشگاه فرهنگیان کرمانشاه افزود: اگر دانشجویان، اساتید برجسته و کیفی داشته باشند، آینده آن ها تضمین شده، لذا مهم این است که فکر دانشجو درست کار کند و همه باید مراقب فکر، اندیشه و رفتار دانشجویان باشیم.
وی اظهار داشت: فضای فیزیکی برای کسب علم بسیار مهم است اما شرط کافی نیست بلکه این جنس تفکر دانشجو است که آینده ساز و مهم است و می توان به آن متکی بود.
امام جمعه کرمانشاه تصریح کرد: تربیت از نوع قرآنی و دینی بسیار مهم و اساس کار است و می تواند متضمّن آینده کشور باشد و سرنوشت مملکت را در آینده ای روشن و موفق رقم زند.
نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه تأکید کرد: اصل بعثت پیامبران الهی، نهضت کربلا و شهادت شهدای سرافراز برای اصلاح فکر ما است و این که بتوانیم فردی مسلمان و معتقد تربیت کنیم یعنی فردی که در آینده بتوان با آرامش خاطر حدود و کلیات کشور را به آن ها بسپاریم و نسبت به آینده خوشبین باشیم.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاه باید علاوه بر علم، معنویت را هم گسترش دهد و نسبت به آموزش و تربیت اهتمام داشته باشد تا دانش آموختهگان این دانشگاه، دانش آموزان را خوب تربیت کنند، زیرا آینده کشور از آن نسل فردای جامعه است لذا باید چهارچوب فکری و ایمانی دانش آموزان را بارور کنیم.
آیت الله علما اظهار داشت: تکلیف و رسالت دانشگاه تربیت درست دانشجو براساس نیاز و انتظارات کشور است، زیرا باید با ژرف نگری نیازهای آینده کشور را بکاویم و مورد مداقه قرار دهیم.
در ابتدای این دیدار دکتر عظیمی رئیس داشنگاه فرهنگیان کرمانشاه گزارشی از برنامه ها و اقدامات حوزه مدیریتی خود را ارایه کرد.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت ۱۴ شهرستان، ۳۲۷ هزار دانش آموز و ۲۸ هزار فرهنگی با چهار و ۶۰۰ مدرسه دارد.