به گزارش خبرنگار ایرنا مهدی جعفری روز یکشنبه در نشست ستاد تنظیم بازار استان که به ریاست استاندار خراسان جنوبی برگزار شد، اظهار داشت: مردم شهرستانهای بیرجند و قاینات میتوانند از ۱۹ دی ماه با مراجعه به سامانه شرکت پست استان به نشانی اینترنتی www.postsam.ir نسبت به خرید گوشت قرمز تنظیم بازار اقدام کنند.
وی افزود: توزیع گوشت در سایر شهرستانها به صورت حضوری و با اولویت فروشگاههای زنجیرهای و نهادهای حمایتی و با مدیریت فرمانداران انجام خواهد شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه گوشت منجمد تنظیم بازار با قیمت و کیفیت مناسب عرضه خواهد شد گفت: قیمت گوشت تنظیم بازار بین ۱۳۰ تا ۱۵۵ هزار تومان است و قیمت هر کیلوگرم ران به عنوان بهترین گوشت عرضه شده، ۱۵۵ هزار تومان تعیین شده است.
وی با اشاره به تولید ماهانه ۷۹۲ تن گوشت مرغ گرم در خراسان جنوبی اظهار داشت: در حال حاضر ذخیره گوشت مرغ منجمد در استان ۲۵۱ تن است و به اندازه کافی ذخیرهسازی انجام شده است.
جعفری گفت: میزان تخم مرغ تولیدی از ابتدای امسال تا هفته گذشته ۵۹۳ هزار و ۴۱۳ تن بوده که مصرف روزانه تخم مرغ در استان ۳۵ هزار تن است و مابقی به سایر شهرها صادر میشود.
وی بیان کرد: قیمت گوشت قرمز گوسفندی در استان بین ۲۱۰ تا ۲۱۵ هزار تومان است در حالی که در سایر استانها به ۲۶۰ هزار تومان رسیده و قیمت گوشت قرمز در چند ماه اخیر روند افزایشی به خود گرفته که در همین راستا توزیع گوشت قرمز تنظیم بازار برنامهریزی شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی افزود: درخصوص اقلام تنظیم بازار از جمله شکر، روغن، مرغ و تخم مرغ در استان مشکلی نداریم و به اندازه کافی ذخیرهسازی شده است.
وی گفت: در حوزه میوه تنظیم بازار شب عید تاکنون ذخیرهسازی سیب در استان انجام شده و در موعد مقرر پرتقال هم ذخیره خواهد شد.
جعفری با اشاره به خرید گوشت مازاد مرغ در خراسان جنوبی تصریح کرد: در حال حاضر شرکت پشتیبانی امور دام تنها نژاد آرین را خریداری میکند و خرید بقیه نژادها توسط اتحادیههای تعاون روستایی انجام خواهد شد که در حال حاضر به دلیل نبود توان مالی توسط اتحادیهها خریداری صورت نمیگیرد.
وی افزود: مهمترین مشکل اتحادیهها در زمینه خرید مرغ مازاد کمبود نقدینگی است که در همین راستا تقاضای ۷۰ میلیارد تومان تسهیلات دارند و پیگیر تامین این تسهیلات از مرکز هستیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: در حال حاضر ۵۰۰ تن مرغ مازاد توسط کشتارگاه استان خریداری و ذخیرهسازی شده اما به دلیل متضرر شدن مرغداران روند جوجهریزی در استان در یک ماه اخیر کاهشی شده است.
وی از انجام ۵۲ هزار و ۹۱۴ مورد بازرسی در ۹ ماه امسال نیز خبر داد و گفت: در این زمینه تاکنون ۲۱ میلیارد تومان پروندههای تخلف تشکیل و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.
جعفری به مشکل تامین حقالزحمه همیاران بازار اشاره کرد و گفت: در حال حاضر مطالبات همیاران بازار ۲ میلیارد تومان است که سازمان بسیج اصناف قول پرداخت ۲۰۰ میلیون تومان را داده اما برای پرداخت مابقی مطالبات همچنان دچار مشکل هستیم و در صورت پرداخت نشدن حقالزحمه، همیاران بازار انگیزه برای نظارت بر بازار را نخواهند داشت.