به گزارش ایرنا، مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی در این مانور، گفت: ارتقای سطح آمادگی و تمرینی در شرایط بحران در مواجهه با بلایای طبیعی، اصلاح و مقامسازی شبکه و افزایش قابلیت اطمینان از مهمترین اهداف برگزاری این مانور عملیاتی است.
«محمود محمودی» ادامه داد: در شرکت توزیع برق استان، ۱۲ شهرستان و ۱۷ منطقه عملیاتی و ۷۸۲ مشترک تحت پوشش قرار دارد و تلفات انرژی استان ۷.۹۲ درصد است که کمتر از میانگین کشوری است.
وی ادامه داد: پیک بار استان مرکزی در تابستان گذشته به ۹۵۶ مگاوات رسید و شاخص مهم خاموشی در استان به ۶ دهم دقیقه رسیده و مجموعه کنتورهای هوشمند به ۲۰ هزار دستگاه نزدیک شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی در خصوص برگزاری این مانور نیز گفت: این مانور با پیش بینی زلزله ۶ ریشتری در سطح استان به مرکزیت شهرستان کمیجان و روستای کلوان پیش بینی شده و بر این اساس در اثر این زلزله تعدادی از ساختمانها و منازل و تجهیزات دستگاههای اجرایی شهر کمیجان آسیب دیده و طبق بررسیهای به عمل آمده امکان اصلاح شبکه آسیب دیده برق وجود ندارد و باید پنج کیلومتر شبکه جدید احداث شود.
محمودی اظهار داشت: در این مانور ۱۰۰ نفر از نیروهای استانهای البرز و همدان در شهرستان کمیجان در زلزله فرضی مشارکت دارند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی نیز گفت: سنجش میزان آمادگی اکیپ های امدادرسان در استان هدف اصلی برگزاری این مانور است.
«حشمت الله عباسی» افزود: در برگزاری این مانور ۴ اکیپ حضور دارند و از دیگر اهداف برگزاری این مانور، سنجش میزان آمادگی و مهارت اکیپها در زمان وقوع حوادث است.
وی اظهار داشت: شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی در بخش شهری ۹۹ و ۹۹ صدم درصد مشترک و در بخش روستای ۸۵ و ۳۲ صدم درصد مشترک ارد و ۷۲۸ حلقه چاه و ۲ باب تصفیه خانه به مشترکان خدمات ارایه میکنند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی بیان کرد: این مانور، ۴ گانه است و در این سناریو شبکه دچار شکستگی می شود و قرار است در ۴ نقطه اراک اکیپ های آب و فاضلاب شکستگی را رفع کنند.
این مانور عملیاتی صبح امروز با حضور استاندار مرکزی با رمز یا فاطمهالزهرا(س) از شهرستان کمیجان آغاز شد.