به گزارش روز سه شنبه ایرنا از سپاه انصارالحسین همدان(ع)، مریم رزجی افزود: این مراسم با برپایی نمایشگاه، تجلیل از زوجهای جوان و برگزاری کارگاه مشاوره همراه است.
وی ادامه داد: همه ساله برگزاری آیین های جشن فاطمی همزمان با سالروز میلاد فرخنده حضرت زهرا (س) شور و نشاط خاصی را در کوی و برزن ایجاد کرده و در این راستا امسال نیز ۵۰۰ جشن میلاد فاطمی در مساجد، حسینیه، بقاع متبرکه و بسیج محلات این شهرستان برگزار می شود.
رزجی تبیین عفاف و حجاب، تاکید بر جایگاه و نقش زنان در نظام جمهوری اسلامی، تجلیل از مادران نمونه، بهره گیری از توان و ظرفیت فرهنگیان فرهیخته، ترویج ازدواج آسان، کارگاه سبک زندگی اسلامی و کارگاه فرزند آوری را از جمله برنامه های هفته زن عنوان کرد.
مسئول بسیج جامعه زنان سپاه ناحیه همدان اضافه کرد: این برنامه ها با هدف گسترش فرهنگ و سیره فاطمی در جامعه اسلامی، معرفی الگوهای اسلامی و انقلابی برای زنان مسلمان و انعکاس دستاوردهای زنان پس از انقلاب اسلامی صورت می گیرد.
زرجی ادامه داد: همچنین برگزاری جشن میلاد کوثر در ۲۰۰ پایگاه مقاومت خواهران، کارگاه و مشاوره قبل از ازدواج، برپایی نمایشگاه، تجلیل از مادران و همسران شهدا ، دیدار از خانواده شهدا، کارگاه فرزندآوری طرح ایران جوان بمان ، تجلیل از زنان موفق و سرپرست خانوار و افتتاح کارگاه مشاغل خانگی از مهم ترین این برنامه ها است.
وی درباره سبک زندگی حضرت زهرا(س) نیز گفت: زندگی کوتاه دخت نبی اکرم (ص) شاخصه های فراوانی دارد که برخی از این ویژگی ها از مقام عصمت این بانوی بزرگ سرچشمه می گیرد و نمی توان از آن الگو برداری کرد ولی برخی دیگر برای جامعه به ویژه بانوان درس های زیادی دارد و در راستای رسیدن به سعادت دنیوی و اخروی بسیار راه گشاست.
مسئول بسیج جامعه زنان سپاه ناحیه همدان افزود: امروزه فرزندآوری و تربیت فرزند از جمله چالش های جامعه کنونی است؛ تربیت فرزند در زندگی حضرت صدیقه طاهره(س) بر مبنای آموزه های قرآنی صورت می پذیرفت.
رزجی خاطرنشان کرد: حضرت فاطمه زهرا (س) در بُعد فردی همسری فداکار و مادری مهربان بودند در عین حال هر زمان که نیاز به حضور در اجتماع جهت تبیین مسائل و وقایع بود، با حفظ حریم روشنگری می کردند.
جمعه، ۲۳ دی ۱۴۰۱ (۲۰ جمادی الثانی سال ۱۴۴۴ قمری) ولادت حضرت زهرا (س) روز زن یا روز مادر نامگذاری شده است.