بیرجند - ایرنا - معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی گفت: آمادگی‌های لازم برای ارائه خدمات به مردم در سرمای پیش رو در ستاد مدیریت بحران استان ایجاد شده است و فرمانداران و بخشداران نیز در این شرایط ماموریت سنگینی برعهده دارند.

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا از روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، علیرضا عباس‌زاده در دوره آموزشی معاونان فرمانداران و بخشداران استان با اشاره به ورود موج سرما به خراسان جنوبی افزود: براساس گزارش هواشناسی دمای هوا در طبس به هفت درجه زیر صفر و در بعضی نقاط استان تا ۱۸ درجه زیر صفر هم خواهد رسید.

وی خاطرنشان کرد: با اعتبارات سفر اول رئیس جمهور، گازرسانی به ۳۰۰ روستای استان انجام شد و هفته دولت امسال گازرسانی به این روستاها را جشن گرفتیم.

معاون استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه در دولت گذشته برای ایجاد زیرساخت‌های مربوط به گاز و برق کاری انجام نشد گفت: این در حالی است که با توجه به متناسب نبودن تولید گاز با میزان مصرف، باید پاسخگوی نیازهای جدید هم باشیم.

وی افزود: در حالی که تولید گاز ۸۴۰ میلیون متر مکعب در روز است، مصرف روزانه گاز هزار و ۲۰۰ میلیون متر مکعب بوده که باید برای تامین آن حداقل هزار و ۴۰۰ میلیون متر مکعب در روز تولید شود و بر این اساس یک سوم مصرف روزانه گاز را کمبود داریم.

عباس‌زاده در بخش دیگر سخنانش گفت: دولت سیزدهم مصمم به اجرای پروژه‌های عمرانی به‌ویژه تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است و باید این موضوع به‌خوبی برای مردم تبیین شود.

وی اظهار داشت: اقدامات قابل توجهی برای ایجاد زیرساخت‌های آب، راه، باند دوم جاده‌ها، احیای قنوات و اجرای طرح نهضت ملی مسکن در نقاط مختلف استان طی ماه‌های گذشته انجام شده یا در حال اجرا است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی افزود: در یک سال گذشته بنیاد مسکن خدمات بسیاری برای اجرای طرح‌های هادی روستاها انجام داده که چند برابر خدمات ارائه شده در سال‌های گذشته است.

وی گفت: سال گذشته در کل کشور ۹۰ کیلومتر باند دوم افتتاح شد که ۳۰ کیلومتر آن در خراسان جنوبی بود و تا شب عید با اعتبار سفر اول رئیس جمهور به استان ۵۰ کیلومتر باند دوم افتتاح شد، در سفر دوم رئیس جمهور هم با حضور وزیر راه و شهرسازی ۵۰ کیلومتر باند دوم زیر بار ترافیک رفت.

عباس‌زاده با تاکید بر اینکه بیش از سه هزار میلیارد تومان در این خصوص هزینه شده، افزود: ۱۰ ماه گذشته بیش از ۶۲۸ کیلومتر روکش حفاظتی آسفالت در راه‌های استان انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه با همکاری بنیاد مسکن و راه و شهرسازی در ۳۰ شهر استان زمین برای احداث واحدهای مسکونی ویلایی واگذار می‌شود تصریح کرد: فقط در بیرجند به دلیل کمبود زمین، قطعات زمین برای ساخت آپارتمان به متقاضیان واگذار می‌شود.

معاون استاندار خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه اولویت اول دولت اجرای طرح نهضت ملی مسکن است گفت: براساس مصوبه‌ای که داشتیم متقاضیان احداث واحدهای ویلایی در بیرجند، در صورت تمایل می‌توانند زمین مورد نظر خود را برای ساخت واحد ویلایی در خوسف دریافت کنند.

وی اظهار داشت: تاکنون ۳۸ سایت برای نهضت ملی مسکن در شهرهای استان مشخص شده و هر جا در شهرها و روستاها زمین برای واگذاری وجود داشته باشد، آماده واگذاری آنها در قالب نهضت ملی مسکن هستیم.

عباس‌زاده با بیان اینکه جزو استان‌های پیشرو در نهضت ملی مسکن هستیم افزود: با توجه به اینکه واحدهای مسکونی ویلایی توسط افراد در آینده نزدیک ساخته خواهند شد، باید زیرساخت‌های مورد نظر با مدیریتی که در این خصوص صورت می‌گیرد، در شهرهای استان ایجاد شود.

وی خطاب به بخشداران خراسان جنوبی گفت: ۱۰ اولویت هر بخش را در حوزه عمرانی مشخص و آنها را برای ما ارسال کنید تا پیگیری‌های لازم را برای اجرای آنها انجام دهیم و تعدادی از آنها امسال تعیین تکلیف شوند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه حدود هزار میلیارد تومان پروژه ورزشی نیمه‌تمام در استان وجود دارد افزود: خدمات دولت باید به‌خوبی برای مردم تبیین شود و با کمک هم خدمات لازم را به جامعه ارائه کنیم.

وی با اشاره به اینکه رویکرد دولت سیزدهم، محرومیت‌زدایی و عدالت‌محوری است خطاب به شرکت‌کنندگان در این دوره آموزشی تاکید کرد: باید خود را با سیاست‌های دولت هماهنگ کنیم و بدانیم که اگر مردم خدمات دولت را ببینند، قدردان این خدمات خواهند بود.

عباس‌زاده گفت: باید با حفظ جایگاه حاکمیتی همه خدمات دولت را به‌خوبی مدیریت کنیم و از اظهار نظرهای بی جا در موضوع‌هایی که نسبت به آنها آگاهی کامل نداریم هرچند از روی دلسوزی باشد، خودداری کنیم.

وی تصریح کرد: اقتضای کار در وزارت کشور را باید به عنوان نماینده دولت در منطقه خود به‌خوبی درک کنید.

در این نشست تعدادی از بخشداران و معاونان فرمانداران نیز در زمینه تامین اعتبار برای تکمیل زیرساخت‌ها در روستاها، تامین امکانات مورد نیاز در بحران برای بخشداری‌ها، لزوم برقراری ارتباط دوطرفه بخشداران با مدیران استانداری و فرمانداری‌ها مواردی را مطرح کردند.

براساس برنامه‌ریزی انجام شده، قرار بود روز سه‌شنبه هم این دوره آموزشی ادامه یابد اما به دلیل برودت سرما در روزهای آینده معاونان فرمانداران و بخشداران برای مدیریت بحران در روزهای پیش رو به شهرهای خود برگشتند.