«مجید فرجی» روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: فراخوان طراحی المان شهری و نوروزی با توجه به ۲ برند شهر جهانی انگور و شهر جهانی مبلمان منبت ملایر اعلام شده و علاقهمندان میتوانند طرحها و ایدههای خود را به شهرداری ارایه کنند.
وی ضمن دعوت از هنرمندان رشتههای مختلف ، افزود: دبیرخانه این فراخوان در شهرداری ملایر آماده دریافت آثار محیطی در قالب شرایط اعلامی و توجه به ۲ برند جهانی ملایر است.
شهردار ملایر درباره معیارهای طراحی برای المان شهری بیان کرد: طرح باید نمایانگر توأمان عناوین «ملایر شهر جهانی انگور» و «ملایر شهر جهانی مبلمان منبت»، وجود نوآوری و خلاقیت و ایدهپردازی و برخورداری از ارزشهای زیباشناسانه باشد.
فرجی تحققپذیر بودن طرح به لحاظ اجرایی (توجه به فناوری روز، مواد و مصالح نوین)، زونبندی سایت و طراحی جهت ایجاد فضای سبز، رعایت استانداردهای معماری منظر و فضای سبز و توجه به دید اثر در شب و در صورت لزوم نورپردازی را از دیگر معیارهای مورد نظر عنوان کرد.
وی آخرین مهلت ارسال آثار را ۱۵ اسفند عنوان و بیان کرد: به نفرات اول تا سوم که بهترین ایده و طراحی را داشته باشند، جوایز نقدی اهدا میشود.
شهردار ملایر همچنین به فراخوان طراحی المانهای نوروزی اشاره کرد و گفت: به منظور استقبال از بهار ۱۴۰۲، سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری ملایر نسبت به طراحی المانهای نوروزی از طریق فراخوان اقدام کرده است.
فرجی تاکید کرد: ویژگیهای طراحی المان باید بیانگر فرهنگ، هنر و شاخصههای بومی شهر و از حس شکوفایی و تنوع رنگی متناسب با موضوع برخوردار باشد.
وی برخورداری از هویت ملی و دینی و پرهیز از شخصیتسازی و فضاسازی برگرفته از فرهنگ بیگانه، ایجاد نشاط و سرزندگی در شهر، زیباسازی چهره شهر، گویایی و توان برقراری ارتباط با مخاطب عمومی را از دیگر معیارهای طراحی المانهای نوروزی عنوان کرد.
شهردار ملایر از دیگر معیارها و ویژگیهای طراحی المانهای نوروزی به نو بودن در محتوا و فرم، پرهیز از ایدههای تکراری، طراحی متناسب با نقاط مشخص (میادین شهر)، قابلیت اجرای بهینه، بهینه بودن از نظر اقتصادی و فنی (ماندگاری اثر در فضای باز) و توجه به دیدن اثر در شب و در صورت نورپردازی اشاره کرد.
فرجی یادآور شد: برای سه طراحی و ایدههای بهتر جوایزی در نظر گرفته شده و پس از داوری، نتایج ۲۶ دی اعلام خواهد شد.
وی با بیان اینکه شهرداری ملایر در تلاش برای زیباسازی شهر، ایجاد نشاط و شادابی برای شهروندان و مهیاسازی فضاهای دیدنی و گردشگری شهر است، افزود: ملایر دارای جاذبههای طبیعی و دستساز خوبی همچون مجموعه تفریحی و توریستی بام ملایر و مینیورلد یا جهان کوچک است که سالانه گردشگران زیادی از این نقاط بازدید میکنند.
شهردار ملایر با اشاره به ایجاد فضاهای دیدنی و رستورانهای سنتی و کلاسیک در مجموعه بام ملایر، اظهار داشت: بهتازگی بزرگترین رستوران سنتی شهر با چشماندازی منحصر به فرد در مجموعه بام ملایر به بهرهبرداری رسید.
فرجی ادامه داد: با توجه به افزایش استقبال مردم از فضاهای سنتی، رستوران سنتی بام ملایر به مساحت حدود ۴۰۰ متر و با چشماندازی بسیار زیبا و فضای پارکینگ کافی احداث شد.
به گفته وی، رستورانهای هر شهر با توجه به تغییر سبک زندگی مردم و اینکه رستوران فضایی تفریحی و گردشگری باشد، باید از تنوع بافت و خدمات برخوردار بوده و ذائقه مردم را در انتخاب رستوران کلاسیک مدرن و سنتی جوابگو باشد که در مجموعه بام ملایر هر سه سبک رستوران دیده شده است.
به گزارش ایرنا؛ شهرستان ملایر با جمعیتی بیش از ۳۰۰ هزار نفر در ۷۵ کیلومتری شهر همدان واقع شده است.