اهمیت بخش کشاورزی در اقتصاد کردستان به اندازهای است که ۲۵ درصد تولید ناخالص داخلی و ۳۰ درصد اشتغال استان مربوط به این بخش است، افزون بر این کردستان در تولید بسیاری از محصولات کشاورزی هم چون گندم، توت فرنگی، سیب زمینی، گردو، نخود، انگور، گوشت سفید و قرمز دارای رتبه های برتر در سطح کشور است.
ظرفیت های فراوان بخش کشاورزی در کردستان موجب شده است این بخش به عنوان محور توسعه استان از سوی صاحب نظران و متخصصان مطرح شود لذا تقویت و افزایش عملکرد تولید در واحد سطح ، افزایش اراضی آبی، رونق صنایع تبدیلی و کاهش ضایعات از جمله اولویت های این بخش در استان به شمار می رود.
در این پرونده خبری رویدادهای مرتبط با وضعیت و روند اجرای برنامه های مختلف حوزه کشاورزی استان دنبال می شود.
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۹
اهمیت بخش کشاورزی در اقتصاد کردستان به اندازهای است که ۲۵ درصد تولید ناخالص داخلی و ۳۰ درصد اشتغال استان مربوط به این بخش است، افزون بر این کردستان در تولید بسیاری از محصولات کشاورزی هم چون گندم، توت فرنگی، سیب زمینی، گردو، نخود، انگور، گوشت سفید و قرمز دارای رتبه های برتر در سطح کشور است.