دزفول-ایرنا- رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به خدمات این دانشگاه گفت: مردم دزفول و شهرهای اطراف هر ماه ۷۰۰ میلیارد ریال در حوزه بهداشت و درمان خدمات دولتی می‌گیرند.

به گزارش ایرنا علیرضا خسروپناه روز چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه دزفول در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی این شهرستان با بیان اینکه برای تبیین خدمات دانشگاه کوتاهی کرده‌ایم، افزود: برای تبیین خدمات دولتی و نظام جمهوری اسلامی مقصر هستیم چراکه مردم باید از این خدمات اطلاع داشته باشند.

وی با قدردانی از رسانه‌ها برای کمک به توسعه دانشگاه علوم پزشکی دزفول در این مقطع حساس افزود: رسانه‌ها در دوره کرونا در حوزه بهداشت و درمان نیز قدردانی کرد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی دزفول بعد از دوره کرونا که همه کشور درگیر درمان و پیشگیری این بیماری مهلک بودند در تمام حوزه‌های درمانی، آموزشی، بهداشتی و فرهنگی توسعه یافت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول با بیان اینکه این دانشگاه نیازمند ارتقا و بهبود شاخص‌های توسعه بود، اظهارکرد: با حمایتی که از سمت وزارت بهداشت و حمایت‌های ملی سازمان برنامه و نهاد ریاست جمهوری، به شاخص‌های خوبی در این مدت دست یافتیم که قابل تقدیر است.
خسروپناه از تلاش پرسنل خدوم دانشگاه علوم پزشکی دزفول قدردانی کرد و گفت: شاخص های بهداشتی در حال بهبود هستند.
وی افزود: علاوه بر دسترسی عادلانه به خدمات، ارایه خدمات دولتی در اولویت دانشگاه قرار گرفت به همین منظور امسال ۱۲ متخصص تمام وقت و پنج فوق تخصص جذب کردیم که این امر برای نخستین بار در طول ۱۲ سال فعالیت دانشگاه اتفاق افتاده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی دزفول بیان کرد: خدمات گوارشی با تعرفه دولتی در بیمارستان افشار راه اندازی شده که هزینه بخش دولتی ارائه این خدمات برای مردم یک دهم است.

وی به جذب فوق تخصص کلیه کودکان نیز اشاره کرد و افزود: مجتمع سوختگی از سال ۹۳ شروع شده و فوق تخصص سوختگی نیز بزودی جذب می‌شود تا شهروندان از خدمات فوق تخصصی با تعرفه دولتی بهره مند شوند.

۱۰ آمبولانس جدید وارد دزفول می‌شود

خسروپناه گفت: در حوزه آمبولانس مشکلات عمده‌ای در دزفول داریم که با پیگیری نماینده، ۱۰ آمبولانس جدید وارد دزفول می‌شود و سال آینده این مشکل در این حوزه مرتفع خواهد شد
وی با تاکید بر اینکه نگاه ما در بحث پژوهش یک نگاه مسوول محور است، افزود: به همین منظور یک شرکت را ثبت کردیم و پنج طرح محصول محور در مرکز رشد و فناوری این دانشگاه در حال اجرا است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی دزفول بیان کرد: در ماه‌های گذشته با جنگ رسانه‌ای ترکیبی در جهان مواجه بودیم و هجمه های فرهنگی زیادی وارد شد که دانشگاه علوم پزشکی دزفول از این حمله‌ها مستثنی نبود.

دانشگاه علوم پزشکی دزفول به نظرات دانشجویان در قضایای اخیر گوش داد

خسروپناه گفت: با تلاش مسوولان فرهنگی دانشگاه در راستای اقناع سازی دانشجویان اقدام کردیم و نظرات دانشجویان در کمیته‌های تخصصی مطرح شد و هیچ کدام از دانشجویان به کمیته انضباطی و مراجع انتظامی معرفی نشدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول اظهارکرد: همین امر باعث شد حتی یک کلاس درس در دانشگاه علوم پزشکی دزفول تعطیل نشود، سلف به هم نریزد و تجمعی صورت نگیرد.
وی اضافه کرد: دانشجو فهمید اجازه طرح موضوع دارد و موارد مطرح شده بررسی می شوند، همین پرسش و پاسخ ها باعث شد وضعیت مدیریت شود.
خسروپناه با بیان اینکه توانمندسازی اساتید نیز در حال انجام است، گفت: باید به این برسیم که مردم آگاه باشند جمهوری اسلامی در حال ارائه خدمات است.

وی از اجرای ۲۶ پروژه محرومیت زدایی با اعتبار ۵۵۰ میلیارد ریال در دزفول خبر داد و گفت: این طرح‌ها سال آینده به مرحله بهره برداری می رسند.

تعهد ۳۰۰ میلیارد ریالی خیرین دزفول در حوزه سلامت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: خیران سلامت دزفول افزون بر ۳۰۰ میلیارد ریال برای حوزه سلامت تعهد کرده‌اند..

وی به اختصاص اعتبارات بی نظیر استانی به این حوزه نیز اشاره کرد و افزود: برای بیمارستان یازهرا (س) ۷۵۰ میلیارد ریال مصوبه سفر جذب و ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبارات نفت مصوب شد که حدود ۳۰۰ میلیارد ریال آن جذب شده است.

خسروپناه اظهار کرد: اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی دزفول با لایحه‌ای که امروز رئیس جمهور تحویل مجلس داد شاهد اتفاقات خوبی خواهد بود.

وی به مطالبات این دانشگاه از بیمه‌ها نیز اشاره کرد و افزود: دانشگاه علوم پزشکی دزفول یکهزار و ۱۰۰ میلیارد ریال از بیمه‌ها طلب و ۱۳ ماه معوقه دارد.