دزفول-ایرنا- معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: یکهزار و ۱۵۰ مورد بازرسی از ابتدای امسال تاکنون از مراکز درمانی و مطب‌ها در دزفول انجام شده که منتج به تذکر و پلمب ۲۵ مرکز شده است.

به گزارش ایرنا مهرداد کلانتریان روز چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه‌ دزفول در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی این شهرستان افزود: برخی از این مراکز در امر پزشکی دخالت کرده بودند و برخی خارج از ضوابط درمانی اقدام به درمان کرده بودند که با همکاری دادستان، تعزیرات حکومتی و نظام پزشکی پلمب شدند.

وی با اشاره به وجود ۳۲۱ مطب و دفتر کار، ۱۰۳ موسسه خصوصی و دولتی و چهار بیمارستان مصوب و سه بیمارستان در حال ساخت در دزفول ادامه داد: نظارت بر مراکز درمانی مجاز یا نظارت بر مراکزی که در امر پزشکی دخالت دارند، در دستور کار است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول بیان کرد: بعد از شرایط کرونایی، عقب افتادگی‌هایی در حوزه سخت افزاری در حوزه دانشگاه مواجه بودیم که نیازمند اصلاح بود ضمن اینکه کمبودهایی نیز وجود داشت که برنامه ریزی های لازم صورت گرفت.

افزایش تعداد تخت‌های بیمارستان بزرگ دزفول به ۷۶۰ تخت
کلانتریان مهمترین شاخص سلامت را شاخص تخت به جمعیت عنوان کرد و گفت: ضریب تخت در دزفول طی ۲ماه اخیر مدنظر قرار گرفت و تعداد تخت‌های بیمارستان بزرگ دزفول از ۳۹۰ تخت مصوب به ۶۶۲ تخت افزایش یافت سپس ۹۵ تخت اورژانس نیز ارتقا یافت و درمجموع تعداد تخت‌های بیمارستان به ۷۶۰ تخت رسید.
وی افزود: ساخت بیمارستان یازهرا در حال انجام است که امیدواریم با حمایت مسوولان در سال آینده بخشی از آن بهره برداری شود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول بیان کرد: استان خوزستان از نظر سوختگی و روانپزشکی یکی از استان‌های فقیر کشور است که موافقت‌های اولیه برای ساخت مجتمع سوختگی گرفته شد.

وی با بیان اینکه ساخت و سازهای این مجتمع انجام شده ولی هنوز به بهره برداری نرسیده است، ادامه داد: مجتمع سوختگی بیمارستان بزرگ دزفول با مساحت یکهزار و ۷۵۰ مترمربع با دارابودن آی سی یو، اتاق عمل، اطفال، بزرگسال و اورژانس تا ابتدای سال آینده راه اندازی می‌شود که اکنون در مرحله جذب نیروی انسانی است.
کلانتریان گفت: راه اندازی بخش روانپزشکی مردان نیز در دست کار است امیدواریم ابتدای سال آینده بهره‌برداری و فقر تخت روانپزشکی در شمال خوزستان برطرف شود.
وی توسعه و راه اندازی تجهیزاتی چون آندوسکوپی، کلونوسکوپی و رادیولوژی را از دیگر اقدامات این دانشگاه دانست و افزود: امسال ۱۰ تخصص جدید به شهرستان اضافه کردیم که توانستند نیاز را برطرف کنند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول اضافه کرد: در حوزه سخت افزایی و کمیت کارهای خوبی انجام شده درخصوص کیفیت نیز فرآیندهای بازرسی اصلاح می‌شوند تا شاهد خدمات باکیفیتی برای بیماران شمال خوزستان و جنوب ایلام باشیم.

انجام یکهزار و ۱۳۲ عمل جراحی طی یک ماه در بیمارستان بزرگ دزفول

کلانتریان با بیان اینکه طی آذرماه، یکهزار و ۱۳۲ مورد عمل جراحی دربیمارستان بزرگ دزفول انجام شده است، اظهار کرد: طی یکماه اخیر، ضریب اشغال تخت در بیمارستان بزرگ دزفوا ۸۵ درصد بود در حالی که ضریب نرمال ۷۵ درصد است.
وی با بیان اینکه سه هزار و ۲۶۰ نفر در بیمارستان بزرگ دزفول طی آذرماه بستری شدند، افزود: میزان مرگ و میر در این بیمارستان ۱.۸ است این در حالی است که میانگین کشوری ۲.۵ است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول بیان کرد: ۱۳ هزار و ۳۷ نفر در آذرماه به اورژانس دزفول مراجعه کردند و ۱۱هزار و ۳۲۰ بیمار به صورت سرپایی درمان شدند.
وی به ویزیت چهار هزار و ۳۳۳ بیمار در کلینیک بیمارستان و یکهزار و ۲۴۵ بیمار در درمانگاه اشاره کرد و افزود: این آمار نشان از بار زیاد آمار بیماران بیمارستان است که موجب استهلاک نیروی انسانی، فضای فیزیکی و تجهیزات می‌شود.
کلانتریان گفت: دید مسوولان دانشگاه این است که خدمت رسانی به تمام مردم ارائه و عدالت برقرار شود البته کمبودهایی نیز وجود دارد که به دنبال رفع نواقص هستیم.
وی از رسانه‌ها که مانند بازرسان بر عملکرد بهداشت نظارت دارند قدردانی کرد.