«ابراهیم سلیمانی»، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مراغه روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: این دستگاه با همکاری صنعتگران شهرستان و از سوی مهندسان این شرکت بازسازی شد و در مدار قرار گرفت.
وی با بیان اینکه قبل از این پنج دستگاه پمپ مستغرق به جای اسکروپمپ استفاده میشد که نگهداری آنها بسیار دشوار بود، بیان کرد: بسیاری از قطعات خارجی که به دلیل تحریمها در اختیارمان قرار نداشت، از طریق مهندسی معکوس، تولید و برای بازسازی این اسکروپمپ به کار گرفته شد.
وی ادامه داد: وارد کردن این اسکروپمپ از کشورهای دیگر در شرایط غیرتحریمی نیز برای این شرکت حدود ۲۰ میلیارد تومان هزینه داشت اما برای بازسازی آن با توان متخصصان داخلی حدود ۲۰۰ میلیون تومان صرف شد.
به گفته وی راهاندازی اسکروپمپ شماره دو این تصفیهخانه در افزایش بهرهوری، کاهش آسیبها و خطرهای زیست محیطی و همچنین کاهش مصرف انرژی موثر خواهد بود.
«سلیمانی» بیان کرد: اسکروپمپها یا پمپهای پیچوار برای انتقال احجام زیاد فاضلاب و تامین اختلاف ارتفاع موجود از محل تخلیه فاضلاب در ایستگاه اولیه به سمت پروسه اصلی تصفیهخانه فاضلاب استفاده میشود.
به گفته وی این نوع پمپها دارای قابلیت حمل ذرات بزرگ همراه فاضلاب میباشد و علاوه بر بازدهی بالا، موجب کاهش هزینههای نگهداری و کاهش مصرف برق میشود.
به گزارش ایرنا این اسکروپمپ با ۱۴ متر و ۴۰ سانتیمتر طول، دوره سه ماهه کارکرد پس از بازسازی را پشت سرگذاشته و طی همین مدت بدون وقفه با ظرفیت ۵۰۰ لیتر بر ثانیه کار کرده است.