حمیدرضا واعظی زاده روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این تعداد نیروی کار از طریق پرداخت وام های اشتغال و جذب از طریق کاریابی های کهگیلویه و بویراحمد مشغول بکار شده اند و اسامی در سامانه رصد ثبت شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: امسال بیش از ۲۳ میلیارد تومان تسهیلات مشاغل خانگی به ۹۲۰ طرح در استان پرداخت شده است.
واعظی زاده افزود: بانک های توسعه تعاون، بانک رفاه، بانک کشاورزی و پست بانک در کهگیلویه و بویراحمد پرداخت این تسهیلات را به عهده دارند.
وی بیان کرد:امسال همچنین یک هزار و ۲۸۸ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان تسهیلات اشتغال تبصره ۱۶ به استان ابلاغ شد که بخشی از آن از طریق نهادهایی مانند کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی جذب و پرداخت محقق شده است.
واعظی زاده عنوان کرد:براساس این طرح به هر یک از متقاضیان تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان تسهیلات بانکی ارزان قیمت با سود کم پرداخت می شود.
وی عنوان کرد: همچنین افرادی که قصد راه اندازی کارگاه های تولیدی دارند تا سقف چهار میلیارد تومان وام پرداخت می شود.
مدیرکل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: وام های اشتغال تبصره ۱۶ با سود چهار درصد و با دوره بازپرداخت پنج ساله پیش بینی شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: جامعه هدف دریافت کنندگان وام های تبصره ۱۶ از طریق دستگاه های اجرایی مانند کمیته امداد امام خمینی (ره)،بهزیستی، بنیادشهید امور ایثارگران، بسیج سازندگی، آستان قدس رضوی و اداره کار شناسایی و ثبت نام شده اند.
بنا به گفته مسئولان هم اینک ۱۶ هزار نفر کهگیلویه و بویراحمدی جویای کار هستند که فراهم کردن بستر اشتغال این افراد افزون بر رفع مشکلات معیشتی آنان به رونق تولید و بهبود وضعیت بخش خدمات در استان کمک می کند به همین دلیل تیم اقتصادی و اجرایی دولت سیزدهم در این استان مصمم شده تا با تحقق این راهبردها به ایجاد فرصت های شغلی جدید کمک کند.
بر اساس آخرین آمار ۱۶۷ هزار نفر شاغل در استان وجود دارد که کهگیلویه و بویراحمد در خصوص ثبت تعهدات اشتغال امسال استان، در رتبه ۲۸ کشور در میان دیگر استان ها قرار دارد.
در فصل تابستان، با توجه به فعال شدن پروژههای عمرانی نرخ بیکاری استان از ۹.۱ به ۸.۷ درصد کاهش یافت.
ضعف زیرساختهای ارتباطی، توزیع نامتوازن جمعیت و افزایش روزانه جمعیت یاسوج، بالا بودن مصارف نسبت به منابع بانکی، عدم سرمایهگذاری شرکتهای مادر تخصصی در استان و غیرفعال بودن واحدهای صنعتی از چالشهای پیشرو برای رشد اقتصادی کهگیلویه و بویراحمد بشمار می رود.
استان ۷۲۶ هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد دارای ۹ شهرستان، ۱۷ شهر و حدود یکهزار و ۶۷۰ روستای دارای سکنه است.