حجتالاسلام «سیدعلی حسینی» روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در این بقاع متبرکه جشن میلاد حضرت زهرا (س) با اجرای برنامههای متنوعی از جمله سخنرانی، مولودی خوانی، سرود، مسابقات متنوع فرهنگی و برپایی ایستگاههای صلواتی برگزار خواهد شد.
وی تصریح کرد: اجرای صحیح نیات واقفین و تطبیق آن با نیازهای روز جامعه و نیز توزیع سبد کالا در بین نیازمندان در ایام ولادت حضرت زهرا (س) در دستور کار قرار دارد.
معاون امورفرهنگی ادارهکل اوقاف و امورخیریه استان همدان ادامه داد: برگزاری آیین ولادت حضرت زهرا(س) در امامزاده عبدالله(ع)، امامزاده یحیی(ع) و شاهزاده حسین(ع) شهر همدان، امامزاده محمد(ع) و علی(ع) شهر نهاوند، امامزاده عبدالله(ع) و تکیه حضرت ابوالفضل(ع) شهر ملایر و امامزاده ذوالفقار(ع) شهر کبودرآهنگ پیش بینی شده است.
حجتالاسلام حسینی، حضرت زهرا (س) را افتخاری بزرگ برای جهان تشیع و الگوی مناسبی برای تمام زنان مسلمان دانست و افزود: سراسر زندگی این حضرت مملو از مکارم اخلاقی و رفتارهای نمونه و انسانی است.
وی تصریح کرد: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص تبدیل امامزادگان به قطبهای فرهنگی، برگزاری آیینهای مختلف فرهنگی در این مکانهای مقدس در دستور کار اداره کل اوقاف و امور خیریه استان همدان قرار گرفته است.
استان همدان دارای ۲۳۸ بقعه متبرکه و مکان زیارتی است.
هفته بزرگداشت مقام زن از ۲۳ تا ۲۹ دی در نقاط مختلف کشور برگزار می شود که روزهای این هفته به نام های "زن، خانواده الهام بخش و تأثیرگذار"، "زن، زیست عفیفانه مقاوم در برابر مرد سالاری غربی"، "زن، خودباوری جهاد علمی و افتخار آفرینی"، "زن، هوای تنفس زندگی بخش نسل آفرین و مسئولیت پذیر"، "زن، کرامت انسانی امنیت و عدالت اجتماعی" و "زن، نشاط اجتماعی امید آفرین و سرنوشت ساز" نام گذاری شده است.
جمعه، ۲۳ دی ۱۴۰۱ (۲۰ جمادی الثانی سال ۱۴۴۴ قمری) ولادت حضرت زهرا (س) روز زن یا روز مادر نامگذاری شده است.