به گزارش ایرنا، گاهی مادر بودن معنایش وسیع تر می شود و از چارچوب خالق بودن و پرورش دادن در خانه و کاشانه فراتر می رود به طوریکه فرقی نمی کند فرزندانت نیاز دارند یا فرزندان سرزمینت؛ در هر صورت تو کفش های مادرانه می پوشی و در پی رفع این نیازها بر می آیی.
البته که هر کسی نمی تواند صاحب این چنین قلب وسیعی باشد و همانند مادر قصه ما در اوج دلشکستگی اش در پی رفع نیاز فرزندان سرزمینش برآید تا شاید صدای قهقه کودکان این سرزمین اندوهی را تسکین دهد که کمتر کسی تاب تحمل آن را دارد.
۳۱ مرداد ۱۳۹۹ همزمان با اولین روز ماه محرم، "هدی" دختر ۲۲ ساله حمیرا جهان خواه به علت ایست قلبی جان خود را از دست می دهد و چهل روز بعد این مادر دل سوخته شب هنگام با فوت عرفان پسر ۲۴ ساله خود به علت پارگی آپاندیس داغی دیگر میبیند.
این مادر دلسوخته همان موقع بزرگی قلب خود را با اهدای اعضای بدن پسرش، به رخ کوچکی دنیای گردون می کشد که جز داغ دل یادگاری برایش نداشته و با اولین بخشندگی او ، یکی از رزمندگان کربلای چهار و یکی از مدافعان حرم روشنایی چشم هایشان را باردیگر از عرفان هدیه می گیرند و همچنین اهدای مغز استخوان و دریچه قلب این دلبند زندگی دوباره به ۲ تن دیگر می بخشد.
قابی که صدای زنگ مدرسه به گوش و بوی ماه مهربانی به مشمام میرساند و تصویری از جاری شدن چشمه خیر و احسان به دیدگان هدیه می دهد
انگار عرفان و هدی نمرده اند و والدینشان می خواهند آنها در قاب دیگری زندگی را تجربه که کنند؛ قابی که صدای زنگ مدرسه به گوش و بوی ماه مهربانی به مشمام می رساند و تصویری از جاری شدن چشمه خیر و احسان به دیدگان هدیه می دهد؛ به راستی چه قابی زیباتر از زندگی کردن در چنین قابی؟.
با تصمیم این بانوی دلسوخته و با حمایت همسرش سیدرضا خاتمی ، همزمان با روز مادر نقاشی شدن این قاب نصیب فاز هفت شهرک صدف جزیره کیش در دل خلیج همیشه فارس شد تا قدمی بزرگ برای رفع یکی از بزرگترین نیازهای این خاکپاره برداشته شود.
آیین کلنگ زنی مدرسه ای که به نیت عرفان و هدی ساخته می شود، عصر روز جمعه همزمان با مدرسه ای دیگر که بانی آن عباس احمدی است در فاز هفت شهرک صدف این جزیره به زمین زده شد و "جهان خواه"، در آیین آغاز عملیات اجرایی این مدارس اظهار کرد: شاید در کنارم نیستند اما می خواهم یاد و نامشان همیشگی باشد.
این مادر که صدایش می لرزید و قطرات اشک خجالت زده از گونه هایش به زمین می چکید ادامه داد: امید وارم این مدرسه کارکوچکی برای شادی کودکان سرزمینم باشد.
عباس احمدی دیگر خیر مدرسه ساز جزیره کیش نیز در این آیین گفت: خوشحال هستم که امروز بهانه ای شد تا خدمتی هرچند کوچک برای آینده سازان کشورم و ارتقای رشد و پرورش آنان را آغاز کنم.
وی با بیان اینکه ساخت این مدرسه با پیشنهاد معاونت های فرهنگی، اجتماعی و عمرانی سازمان منطقه آزاد کیش ارایه شد افزود: امیدواریم در این مسیر این سازمان همانند امروز حمایت های خود را تا هنگام بهره برداری از این مدارس از ما داشته باشد.
امام جمعه کیش نیز با تبریک ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن، گفت: مدرسه سازی یک عمل خداپسندانه و ارزشمند بوده و همت و اقدامات ارزشمند خیرین مدرسه تا ابد جاری و ماندگار است.
حجت الاسلام علیرضا بینیاز با اشاره به اینکه زیرساخت های فرهنگی و آموزشی کیش همپای ظرفیت ها و امکانات آن توسعه نیافته است ، اظهار کرد: انتظار می رود با تلاش و همراهی مسوولان و بخش خصوصی گام های موثری در راستای تقویت و ارتقا سطح فضاهای آموزشی این جزیره برداشته شود.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش هم در این آیین با بیان اینکه این جزیره برای رسیدن به میانگین کشور نیازمند ۵۲ کلاس درس در قالب چهار باب مدرسه است افزود: گام های موثری در راستای رفع مشکلات فضاهای آموزشی جزیره و دستیابی به استانداردهای اولیه برداشته شده و ساخت مدارس جدید در دستور کار این سازمان قرار گرفته است.
یاسر شاهپیری با اشاره به اهمیت افزایش سرانه آموزشی جزیره کیش که باید این مهم مورد اهتمام ویژه اداره آموزش و پرورش استان هرمزگان قرار گیرد، یادآور شد: تمام فعالیت های انجام شده در این حوزه به همت سازمان منطقه آزاد کیش، خیرین، مردم و سرمایه گذاران تحقق یافته است.
جزیره کیش اکنون به لحاظ سرانه های فضای آموزشی نسبت به سطح کشور میانگین پایینی دارد
وی با قدردانی از اقدام خداپسندانه ۲ خیر برای ساخت این مدارس، اعلام کرد: امیدواریم این اقدام مهم و ارزشمند در راستای جلب رضایتمندی دانش آموزان و معلمان تاثیر گذار باشد و برای ساخت این مدارس عزم و همتی جدی برای تخصیص زمین ها و پیگیری های بسیاری از سوی خیرین انجام شده است و امیدواریم تا یک سال آینده به بهره برداری برسد.
مدیر عمران شهری سازمان منطقه آزاد کیش نیز با بیان اینکه این جزیره اکنون به لحاظ سرانه های فضای آموزشی نسبت به سطح کشور میانگین پایینی دارد افزود: هم اکنون کیش دارای چهار متر مربع برای هر دانش اموز فضای کلاسی بوده که حدود ۱.۲ متر مربع از میانگین ۵.۲ کشور و ۱.۷ متر مربع از میانگین ۵.۷ هرمزگان کمتر است.
در این زمینه بیشتر بخوانید:
توسعه زیر ساخت های آموزشی لازمه نجات آموزش و پرورش کیش است
امین صفایی افزود: برای جبران این کاستی ساخت ۱۰ باب مدرسه تا پایان سال ۱۴۰۵ در دستور کار قرار گرفته که هم اکنون پنج باب آن با ۶۷ کلاس درس و با ۹ هزار و ۳۰۰ متر مربع در حال احداث است.
وی در خصوص ۲ مدرسه خیر ساز نیز گفت: زمین آنها از سوی سازمان منطقه آزاد کیش تامین شده و هر کدام از خیران حدود ۵۰۰ میلیارد ریال برای اجرای عملیات عمرانی و بهره برداری هر کدام از این مدارس هزینه خواهند کرد.
صفایی افزود: هر کدام از این مدارس ۱۲ کلاسه در ۲ طبقه با ۲ هزار و ۴۰۰ متر مربع زیر بنا در زمینی به مساحت چهار هزار و ۳۳ متر مربع احداث می شوند که یک هزار متر مربع فضای ورزشی و ۵۰۰ متر مربع آزمایشگاه، کتابخانه و نمازخانه در آنها تعبیه شده است.
هرچند قرار است این حیران مدارس متعهد شده را در عرض یکسال تکمیل و به بهره برداری برسانند اما با توجه به سرانه پایین کیش در بخش فضاهای اموزشی و نیاز آن برای تکمیل این زیرساخت ها به منظور ارتقای سطح کیفی آموزشی انتظار می رود با انجام تعهد انبوه سازان ، نوسازی مدارس و جذب بیشتر حمایت های خیران گام های بیشتری در این زمینه برداشته شود.