کریم محمدی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: هم اکنون ۵۶ نفر شامل ۲۲ زن و ۳۴ مرد که طی ماهیانه مختلف متفاوت است در این مکان به بهترین نحو انواع خدمات دریافت میکنند.
وی با بیان اینکه نحوه نگهداری و خدمات به سالمندان این مرکز قابل توجه و مطلوب است، اضافه کرد: امکانات رفاهی، خوراکی و نگهداری در این مرکز به صورت کامل مهیا بوده و برای تداوم این وضعیت نیازمند یاری خیران و حمایت دستگاههای اداری هستیم.
رییس اداره بهزیستی مهاباد ادامه داد: برای هر ۲ نفر سالمند مستقر در این مرکز یک نفر پرسنل در بخشهای مختلف از جمله مددکار، روانشناس و خدمه مستقر هستند که ماهانه حقوق و مزایا دریافت میکنند.
محمدی ایجاد یک منبع درآمد پایدار را یکی از دغدغههای اصلی این مرکز دانست و گفت: در صورتی که از طرف فرمانداری و با اهدای امتیازهای مختلف به این مرکز واگذار شود و صاحب درآمد پایداری باشیم میتواند بسیاری از خدمات دیگر رفاهی برای سالمندان فراهم کنیم.
وی با تاکید بر اینکه خانه سالمندان ایستگاه آخر برای این افراد نیست، گفت: هزینههای عمل و معاینات خاص پزشکی برای افراد بیمار نیز با حمایت انجمنهای خیریه و افراد خیر انجام شده و امید به زندگی در بین افراد حاضر در این مرکز سر زنده نگه میداریم.
محمدی در خصوص نحوه تامین هزینههای خانه سالمندان مهاباد نیز یادآور شد: این مرکز به صورت خیریه اداره میشود و ۹۰ درصد هزینههای آن را خیران و مابقی را نهادهای دولتی مثل بهزیستی تامین میکنند.
به گزارش ایرنا، خانه «امین اسلام» شهرستان مهاباد سال ۱۳۹۸ در بررسیهای صورت گرفته کارشناسان سازمان بهزیستی از لحاظ شاخصهایی مانند افزایش امید به زندگی، فضای فیزیکی، برنامههای تفریحی، قرارداد با پزشکان و مراکز آزمایشگاهی، وجود کادر پرستاری و مددکاری و وضعیت بهداشتی، این مکان جزو مراکز درجه یک کشور معرفی شد.