به گزارش خبرنگار ایرنا محمد کرمی روز دوشنبه در نشست با مسوولان بیمه سیستان و بلوچستان اظهارداشت: اتفاق یک بار میافتد و بیمه میتواند خسارتهای ناشی از رخداد را جبران کند بنابراین در این زمینه نیازمند اطلاع رسانی و آگاهی بخشی عمومی هستیم.
وی تاکید کرد: بیمه بخش کشاورزی میتواند مشکلات کشاورزان در مراحل کشت، تولید و برداشت محصولات ناشی از خشکسالی، سرما، یخبندان و گرمازدگی و وقوع بلایای طبیعی نظیر سیل، طوفان و تگرگ را به حداقل برساند.
استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه صنعت بیمه نیازمند خلاقیت و نوآوری است، گفت: اگر در بحث بیمه نوآوری وجود نداشته باشد، مردم به آن رغبت نخواهند داشت بنابراین لازم است برای نوآوری در این صنعت از توان دانشگاهیان استفاده شود.
وی تاکید کرد: در بیمهها باید نوآوری و خلاقیت وجود داشته باشد؛ چراکه روشهای گذشته ممکن است دیگر موثر نباشد.
کرمی ادامه داد: در همه موضوعات نوآوری داشته باشید چرا که هر جا نوآوری نباشد، صنعت مورد نظر دچار مشکل میشود.
وی بیان کرد: در راستای ایجاد امنیت شغلی برای کارگران، باید افرادی که در بازارچههای مرزی مشغول به کار هستند، توسط کارفرمایان بیمه شوند.
استاندار سیستان و بلوچستان مبادلات مرزی با کشورهای همسایه را ضروری و حائز اهمیت دانست و گفت: امنیت و اقتصاد کشورهای همسایه؛ در واقع امنیت و اقتصاد کشور خودمان است، زیرا در صورت عدم وجود امنیت در کشور همسایه مردم به این سوی مرز مهاجرت میکنند.
وی تصریح کرد: در زمینه صادرات سوخت نیز اقداماتی انجام و گذرهای مرزی ساماندهی شده است؛ بنابراین در این راستا باید ظرفیت جاده ها نیز توسعه پیدا کند.
کرمی افزود: سیستان و بلوچستان آینده درخشانی دارد و با وجود ظرفیتهای فراوان منطقه، به مرکز صادرات و واردات کالا تبدیل خواهد شد.
وی تاکید کرد: ما به دنبال ایجاد صنایع تبدیلی هستیم بنابراین محصولات استخراج شده از معادن، نباید به صورت خام از سیستان و بلوچستان خارج شود.