ابوالفضل اسماعیلی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: اجرای این طرحهای گردشگری جدای از جذب گردشگر، زمینه اشتغال غیر مستقیم و رونق اقتصادی این استان را نیز فراهم میکند.
وی افزود: این طرح های گردشگری شامل احداث یک هتل، سه اردوگاه، ۲ سفرهخانه، یک مجتمع بینراهی و یک تیر پارک در شهرستان های در اسفراین، بجنورد، مانه و سملقان و جاجرم است.
اسماعیلی ادامه داد: حجم سرمایهگذاری پیشبینی شده در این طرحها ۲ هزار و ۲۸۷ میلیارد ریال است و با احداث این تاسیسات گردشگری به طور مستقیم برای ۱۴۱ نفر اشتغالزایی خواهد شد.
معاون گردشگری و سرمایهگذاری اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری خراسانشمالی یادآور شد: این استان دارای مناطق نمونه گردشگری همانند رویین، درکش است که با توجه به قرار گرفتن این استان در جاده مواصلاتی، حوزههای تفریحی و سرگرمی، نیازمند سرمایهگذاری بیشتر است.
وی افزود: اینک نیز اولویت سرمایه گذاری استان در مسیر راه اصلی از جنگل گلستان تا فاروج است.
هفت هتل، یک متل، ۱۱ مهمانپذیر، ۳۸ خانهمسافر و ۴۰ اقامتگاه بومگردی در استان خراسان شمالی مسافران را پذیرش می کنند و در مجموع شمار تخت های اقامتی در این استان به هزار تخت می رسد.
تاکنون موافقت اصولی بینام ۷۴ طرح کشاورزی، صنعتی و گردشگری برای سهولت در روند سرمایهگذاری و غلبه بر بروکراسی اداری صادر شده است که اکنون این طرح ها آماده واگذاری به سرمایهگذاران است.
استان یک میلیون نفری خراسان شمالی بیش از ۱۱۵ جاذبه گردشگری، ۲ منطقه نمونه ملی و ۲۲ منطقه نمونه گردشگری استانی دارد.