آزیتا اسدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: این درخواست ها در کمیته مشترک میان سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان قزوین مورد بررسی قرار گرفتند.
وی با اشاره به اینکه از میان درخواست های رسیده چهار مورد پس از بازدید به تایید اولیه رسیده و واجد شرایط دریافت مجوز شناخته شدند، تصریح کرد: مجوز طرح های گردشگری کشاورزی برای نخستین مرتبه طی ۶ ماه صادر و از مراحل بعدی نیز به شکل یک ساله تمدید می شود.
به گفته مدیر پروژه پیشران گردشگری کشاورزی قزوین، در حال حاضر چهار مجوز طرح گردشگری کشاورزی در استان صادر شده که سه مورد آنها نیازمند تمدید هستند.
اسدی خاطرنشان کرد: صدور مجوز برای طرح های گردشگری کشاورزی به معنای تغییر کاربری و یا ساخت و ساز در زمین های کشاورزی نیست بلکه افراد متقاضی در اراضی خود باید بدون هیچ گونه ساخت و ساز زمینه جذب گردشگر را فراهم کنند.
وی اظهار داشت: باغات انگور در تاکستان، پسته در بویین زهرا، زیتون و انار در طارم سفلی، زغال اخته و گیلاس در الموت و مزارع گیاهان دارویی از جمله ظرفیت های مناسب در استان قزوین برای فعال سازی گردشگری کشاورزی به شمار می رود.
استان قزوین دارای ۴۸۹ هزار هکتار اراضی کشاورزی است که از این میزان ۷۵ هزار هکتار باغ میوه و سایر زمین های زراعی هستند.
بخش کشاورزی در استان قزوین دارای ۸۰ هزار بهره بردار است.