آیتالله رسول فلاحتی روز دوشنبه در دیدار اعضای بنیاد مهدویت استان با بیان اینکه خداوند متعال در قران کریم ۲ طائفه ظالمان و کافران را لعنت کرده است، افزود: در سایه حکومت حضرت مهدی(عج)، بساط ظلم و کفر برچیده خواهد شد زیرا یکی از مشکلات جوامع بشری امروز همین ظلم و کفر است.
نماینده ولیفقیه در گیلان با اشاره به ضرورت برگزاری جلسات مشترک بین اعضای بنیاد مهدویت استان با سایر نهادها تصریح کرد: این جلسات مشترک با نهادهایی همچون آموزش و پرورش، دانشگاهها، اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان، کانون پرورش فکری، سازمان تبلیغات اسلامی، ارشاد اسلامی، ادارهکل اوقاف و سپاه برگزار و از نظریات و راهکارهای این نهادها استفاده شود.
آیتالله فلاحتی با بیان اینکه در کارهای فرهنگی، جزیرهای عمل نشود و دستگاهها کنار یکدیکر باشند، افزود: پرورش مربی برای پاسخگویی به شبهات و ترویج مهدویت نیز ضرورتی مهم است و از آنجا که بسیاری از شبهات مشابه یکدیگرند بنابراین تمام توان برای پاسخگویی به شبهات بهکار گرفته شود و در عین حال از شبهات نباید ترسید و میتوان از حوزویان، دانشگاهیان و فارغالتحصیلان دانشگاهی برای پاسخگویی به شبهات بهره گرفت.
امام جمعه رشت با اشاره به جشنهای نیمه شعبان و ضرورت حفظ حرمت حضرت مهدی(عج) در این جشنها گفت: از جشنهای گناهآلود جلوگیری شود و در برگزاری جشنها، جلب رضایت پروردگار و حضرت مهدی(عج) در نظر گرفته شود.
وی خاطرنشان کرد: جلسات بنیاد مهدویت و برنامههای مرتبط با نیمه شعبان باید به تقویت ۴ بخش از جمله تقویت رابطه مردم با امام زمان(عج)، تقویت سبک زندگی با الگوگیری از اهلبیت(ع) و اسلام، تقویت فرهنگ انتظار و تقویت پایههای دینی و اسلامی در جامعه منتهی شود.
نماینده ولیفقیه در استان گیلان، تشکیل حکومت اسلامی را هدیه الهی دانست و عنوان کرد: نظام اسلامی امروز میداندار است تا جاییکه بسیاری از افراد در دنیا حسرت این حکومت را دارند اما عدهای در داخل کشور ما ناشکری میکنند.
وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر ضرورت تقویت سبک زندگی اسلامی در جامعه گفت: کشور چین ۱۲ برابر ایران جمعیت دارد اما مصرف انرژی در کشور ما بسیار بیشتر است و اگر این روند در مصرف انرژی تداوم یابد، آیندگان ما را لعن خواهند کرد.
نماینده ولیفقیه در گیلان به عوامل افزایش مصرف انرژی در کشور اشاره و بیان کرد: وجود آسمانخراشها، متصاعد شدن گازهای گلخانهای و آلودگیها و کثرت ماشین در شهرهای بزرگ همواره مشکلساز شده است تا جاییکه مصرف انرژی آب، برق، تلفن و سایر موارد کاهش نیافته است.