به گزارش ایرنا، فریده محمودزاده روز دوشنبه در جمع خبرنگاران گفت: با همکاری سایر ارگانهای مربوطه از جمله گمرک و حراست سازمان، گمرک جلفا و با دستور دادستان عمومی و انقلاب شهرستان جلفا، ۶ هزار و ۶۴۰ کیلوگرم کالای غذایی و بهداشتی غیرقابل مصرف شامل انواع مواد غذایی و بهداشتی بهعلت فساد و انقضای تاریخ مصرف معدوم شد.
وی با بیان اینکه در خصوص کالاهای با کیفیت نامرغوب به واردکنندگان اطلاعرسانیهای لازم داده شده است، خاطرنشان کرد: کالاهایی که از لحاظ پارامترهای کیفی غیرقابل مصرف تشخیص داده شدهاند، ضمن عدم ترخیص، به کشور مبداء مرجوع میشوند و در غیر این صورت با نظارت مدیریت غذا و داروی ارس و جهت تامین سلامت مصرفکنندگان امحاء میشوند.
مدیریت غذا و دارو در منطقه آزاد تجاری صنعتی ارس از بهمن ماه ۹۶ شروع به کار کرده است و اولین مورد اقدام عملیاتی در مورد صدور مجوز ترخیص و مواد اولیه و فرایند شده بود. سپس در سال ۹۸ توانست برخی امور اداره کل نظارت و ارزیابی فراورده های طبیعی، سنتی، مکمل را دریافت کند.
مدیریت غذا و داروی ارس در همکاری تنگاتنگ با معاونت غذا و داروی استان بوده و با آزمایشگاههای مورد تائید سازمان غذا و دارو و اداره استاندارد در آنالیز کالاهای سلامت محور نیز همکاری می کند.
به گزارش ایرنا، به تازگی با تفویض اختیارات به مدیریت غذا و داروی ارس موافقت شده است.
منطقه آزاد ارس با ۵۱ هزار هکتار وسعت در شمالغرب کشور و در مجاورت جمهوری آذربایجان و جمهوری خودمختار نخجوان قرار دارد.