احمد زارعی، روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه به طور متوسط روزانه بیش از ۱۶ هزار مسافر با حدود ۵۰۰ سرویس سفر از طریق پایانههای مسافربری کلان شهر تبریز جابجا میشوند، افزود: در این بازه زمانی پنج میلیون و ۹۰۰ هزار مسافر از این پایانه به نقاط مختلف کشور جابجا شده اند.
وی با اشاره به اینکه روزانه ۱۳۰ دستگاه اتوبوس در پایانه های شهر تبریز برای انتقال مسافران سرویس ارایه میدهند، اظهار داشت: پیش بینی می شود در ۲ ماه باقی مانده از سال که زمان پیک ورود و خروج مسافران است، بیش از ۲ میلیون مسافر در پایانه های مسافربری شهرداری تبریز جابجا شوند.
مدیرعامل سازمان پایانه های مسافربری شهرداری تبریز گفت: بیش از ۴۳۰ دستگاه اتوبوس در پایانه های مسافربری تبریز مشغول جابجایی مسافران بین شهری هستند.
زارعی، با بیان اینکه تامین امنیت مسافران از اولویت های این سازمان است، ادامه داد: با توجه به استقرار پایگاه بسیج و پاسگاه و نظارت غیرمحسوس توسط دوربین های مداربسته حراست سازمان به صورت شبانه روز، ضریب امنیت پایانه بسیار بالا است.
به گزارش ایرنا، ۲۸۷ شرکت و موسسه حمل و نقل کالا، ۱۲۰ شرکت و موسسه حمل و نقل مسافری، ۷۳ شرکت حمل و نقل بین المللی فعال کالا و ۶ شرکت حمل و نقل مسافری برون مرزی در آذربایجان شرقی فعالیت می کنند.
۱۴ انجمن صنفی رانندگان وسائط نقلیه سنگین و ۱۶ انجمن صنفی شرکت های حمل و نقل اعم از کالا، مسافر و بین المللی در سطح این استان فعال هستند.
آذربایجانشرقی دارای ۲۳۵ کیلومتر آزادراه، ۴۵۳ کیلومتر بزرگراه، ۹۲۲ کیلومتر راه اصلی، ۲ هزار و ۷۵ کیلومتر راه فرعی و ۱۰ هزار و ۴۴۱ کیلومتر راه روستایی است.