سید علی دستلاف روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۲۹ واحد تولیدی مرغ در شهرستان گچساران با ظرفیت ۵۸۰ هزار قطعه جوجه ریزی وجود دارد.
دستلاف ابراز کرد: ۶ واحد مرغداری شهرستان گچساران با ظرفیت بیش از ۱۰۰ هزار قطعه بنا به دلایل مختلف از جمله نبود نقدینگی، تخریب ساختمان و فرسودگی تجهیزات از چرخه تولید باز مانده اند.
وی با بیان اینکه متوسط مصرف مرغ گرم گچساران ۹ الی ۱۱ تن در روز است گفت: نیمی از گوشت سفید مصرفی این شهرستان از سوی مرغداری های گچساران تامین می گردد.
دستلاف ابراز کرد: با توجه به تعطیلی ۲۱ درصدی واحدهای مرغداری این شهرستان گوشت مرغ تولید شده در واحدهای فعال گچساران کفاف مصرف سالیانه گوشت مرغ این شهرستان را نمی دهد.
وی گفت: هم اکنون بیش از ۲۳ واحد مرغداری با ظرفیت جوجه ریزی ۴۸۰ هزار قطعه در این شهرستان فعال هستند.
انجام بیش از یک میلیون قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای گچساران
مدیر جهاد کشاورزی گچساران گفت: در راستای تامین گوشت سفید مورد نیاز گچساران امسال بیش از یک میلیون و ۲۵ هزار و ۳۱۰ قطعه جوجه ریزی در مرغداری های این شهرستان انجام شد.
دستلاف تصریح کرد: در این زمینه بیش از یکهزار و ۷۱۶ تن گوشت سفید امسال در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شد.
وی افزود: این میزان گوشت سفید در ۲۳ واحد تولیدی مرغ در هر دوره سه ماهه پرورش تولید شد.
دستلاف اظهار کرد: از مرغداران این شهرستان تقاضا داریم که واحد پشتیبانی امور دام این اداره را در زمینه خریداری مرغ مازاد بر مصرف مرغداران حمایت کنند.
سالانه ۱۵۰ هزار تن محصول کشاورزی و دامی در گچساران تولید و روانه بازار مصرف می شود.
شهرستان ۱۲۰ هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.