بشیر حمیدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این استخر در سال ۱۳۸۹ به بهره برداری رسید و تا سال ۱۳۹۷ فعال بود که هم اکنون چند سالی است به دلیل مشکلات زیرساختی تعطیل شده است.
وی اظهار کرد:با توجه به اینکه این مجموعه تنها استخر شنای شهر اردستان و یکی از نیازها و مطالبه های مردم محسوب می شود راه اندازی و فعالیت دوباره آن ضرورت دارد.
مدیر ورزش و جوانان اردستان گفت: این مکان در ابتدا دارای سقف کاذب بود،به دلیل استفاده از کلر در تصفیه آب استخر، این سقف دچار پوسیدگی و فرسودگی شده و در بازدیدبازرسان استانداری اصفهان در سال ۱۳۹۷ ،دستور تعطیلی موقت برای مرمت و بازسازی آن صادرشد.
حمیدی افزود:در حال حاضر بازسازی پیاده رو های اطراف استخر، تکمیل کاشی کاری دیواره ها، جدا سازی طبقه دوم اداری و به سازی موتور خانه هنوز انجام نشده،از طرفی با توجه به خالی بودن چندین ساله کاسه آب استخر امکان دارد این قسمت نیاز به مرمت داشته باشد که پس از آب گیری مجدد مشخص خواهد شد.
وی اظهارکرد:بخش خصوصی خواستار در اختیار گرفتن این مجموعه و بازسازی و استفاده از آن می باشد ولی قوانین و مقررات اداری مانع این کار است.
مدیر ورزش و جوانان اردستان بیان کرد: به استناد بندمیم تبصره۹ قانون بودجه ۱۴۰۱هزینه کرد اشخاص حقوقی برای ساخت و تکمیل اماکن ورزشی، خانه جوان و زمین های ورزشی با هماهنگی اداره کل ورزش و جوانان بطور صدرصد به عنوان هزینه قابل قبول مالیاتی قلمداد می شود که می توان از این ظرفیت استفاده کرد.
حمیدی گفت: این شهرستان از سرانه ورزشی مناسب و جوانان مستعد و ورزشکار برخوردار است ولی به دلیل نداشتن خودرو مناسب مانند مینی بوس جابجایی این افراد به میدان های ورزشی دیگر شهرستان ها با مشکل مواجه است.
وی افزود: در حال حاضر هزار و یک نفر بیمه شده ورزشی رسمی در اردستان داریم و حدود ۴۰۰ نفر نیز بیمه نیستند ولی مربیان به آن ها آموزش می دهند و اگر در حین آموزش دچاز آسیب بدنی شوند امکان جبران از طریق بیمه نیست.
شهرستان اردستان با بیش از ۴۳ هزار نفر جمعیت در ۱۱۸ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.