به گزارش ایرنا، تحقق ۸۵ درصد سهمیه اشتغال استان کرمان، روند پرداخت تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و نیز بررسی عملکرد ادارات در مقوله تبصره ۱۸ (تسهیلات اشتغال) در سال گذشته و توجه به منابع این تبصره در سال جاری از محورهای دیگر نشست کارگروه اقتصادی ۲۸ دی بود.
اما محمدمهدی فداکار استاندار کرمان روز چهارشنبه در کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایهگذاری ضمن قدردانی از زحمات معاون اسبق هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان افزود: از زحمات دکتر مهرابی برای خدمات صادقانه و مجاهدانه ایشان تشکر میکنیم و همچنان ایشان در حوزه مسائل اقتصادی به ما کمک خواهند کرد.
وی همچنین ضمن تشکر از اقدامات صادقانه جعفر رودری رییس سابق سازمان مدیریت و برنامهریزی کرمان افزود: محمدرضا وحیدی مدیریت سازمان مدیریت و برنامهریزی این استان سالها در این مجموعه فعالیت داشته و امیدواریم با پیگیریهای جدیدتر خون تازهای در رگهای این سازمان جاری شود.
استاندار کرمان تصریح کرد: امیدواریم امیرحسنزاده معاون جدید هماهنگی امور اقتصادی استانداری نیز در مسئولیت جدید خود موفق باشد.
وی بیان کرد: هر کاری که انجام میدهیم برای خدمترسانی بهتر به مردم است و وظیفه مسئولان همین است.
محقق شدن ۸۵ درصد سهمیه اشتغال استان کرمان
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کرمان نیز در این نشست با اشاره به اینکه ۸۵ درصد سهمیه امسال اشتغال این استان تاکنون از سوی دستگاههای اجرایی محقق شده است، افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون ۵۱ هزار و ۴۷۳ مورد اشتغال در سامانه اشتغال به ثبت رسیده است.
محمدرضا مصباح ادامه داد: در حوزه دستگاههای اجرایی بر اساس رتبهبندی بر مبنای درصد تحقق، بیشترین عملکرد ایجاد اشتغال را کمیته امداد امام خمینی (ره) در استان کرمان داشته و هفت هزار و۵۶۷ شغل را وارد سامانه رصد اشتغال کرده است.
وی بیان کرد: اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی نیز یکهزار و ۹۴۵ مورد تعهد ایجاد اشتغال امسال را داشته که تاکنون ۲ هزار و ۹ مورد اشتغال را ثبت سامانه رصد ثبت کرده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کرمان با اشاره به اینکه این استان در رتبه پنجم سامانه رصد اشتغال قرار دارد، اظهار داشت: فرایند پایش اشتغال استانی در سه گام قرار بود انجام شود که ابتدا در مرحله پیامکی و سپس مرحله تلفی آن آغاز شد و در حال حاضر نیز ۸۱ درصد آماری که وارد سامانه اشتغال از طریق روش تلفنی شده مورد تایید قرار گرفته است.
وی با اشاره به عملکرد مربوط با تسهیلات اشتغال پایدار روستایی استان کرمان بیان کرد: آییننامه این اعتبارات اشتغال پایدار روستایی در سال ۹۶ ابلاغ و در پنج مرحله به میزان ۷۹۱ میلیارد تومان پرداخت شد.
مصباح خاطرنشان کرد: سرانه ایجاد شغل به ازای هر نفر در طرح تسهیلات اشتغال پایدار روستایی ۱۵۰ میلیون تومان و مدت زمان اجرای طرح نیز ۹ سال بوده است.
وی بیان کرد: در طرح تسهیلات اشتغال پایدار روستایی استان کرمان برای امسال نیز ۱۶۰ طرح، ۳۳۵ مورد اشتغال و ۳۳ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شد.
عملکرد تبصره ۱۸ قانون بودجه
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمان نیز در این نشست ضمن ارائه گزارش عملکرد تبصره ۱۸ (تسهیلات تبصره ۱۸ از جمله مهمترین ابزار ایجاد و حفظ اشتغال در استانهاست) قانون بودجه ۱۴۰۰ به همراه آسیبشناسی آن افزود: سهمیه استان کرمان در موضوع تبصره ۱۸ یکهزار و ۲۱۷ میلیارد تومان بوده که از این میزان تقریبا یکهزارو ۷۶۳ میلیارد تومان مصوب در بانک است و یکهزار و ۲۴۵ میلیارد تومان نیز پرداختی داریم.
صادق سلطانی نژاد با اشاره به اینکه میانگین کشور در پرداختهای تبصره ۱۸، یکهزارو ۱۰۲ درصد است، اظهار داشت: در مصوبههای پرداخت این تبصره در استان از میانگین کشور پایینتر هستیم.
وی با اشاره به اینکه در مجموع عملکرد مطلوبی در بخش تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ داشتهایم تصریح کرد: در رابطه با تبصره ۱۸ قانون بودجه ۱۴۰۱ تاکنون سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور تخصیصی را به وزارت اقتصاد بابت اعتبارات سال ۱۴۰۱ اعلام نکرده است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی کرمان بیان کرد: بخشی از منابعی که از حقوق دولتی ابلاغ به استان داشتیم را متوقف کردند یعنی از ۲۱۸ میلیارد تومان ابلاغی استان، هشت میلیارد تومان پرداخت شد و ۲۰۰ میلیارد تومان را متوقف کردند چون یکی از منابع تبصره ۱۸ در سال ۱۴۰۱ منابع معادن و مازاد درآمد و مسائل اینچنینی است.