به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار ایرنا، مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در نخستین کنگره بین المللی مدیران ارزش آفرین در حوزه تحول و تجارت صنعت ساختمان با تشریح اقدامات قرارگاه جهادی مسکن از جریان نفوذی در حوزه مسکن خبر داد که با نفوذ در لایههای مختلف مانع رونق و شکلگیری جریان پایدار تولید مسکن در کشور است.
مهدی هدایت افزود: این جریان با اذعان به اینکه تولید مسکن موتور محرک اقتصادی است و با رونق گرفتن تولید و عرضه مسکن، شکوفایی اقتصادی نیز همراه آن خواهد بود با هدف ضربه زدن به اقتصاد کشور سعی در ایجاد موانع مختلف در مسیر تولید مسکن در کشور دارد.
وی از همه دغدغهمندان، دستگاههای نظارتی و متولی حوزه مسکن که دغدغه تولید مسکن و جلوگیری از سوداگری در این بخش را دارند درخواست کرد با ورود به این موضوع، عوامل دخیل را شناسایی و با یک اقدام عاجل مسیر تولید مسکن را هموار کند.
هدایت با انتقاد از بانکها در مورد توقف پرداخت تسهیلات مسکن در بافت فرسوده به لزوم تولید مسکن استطاعت پذیر و مسکن انبوه در کشور اشاره کرد و گفت: در این مقطع زمانی که دولت در بخش تسهیلات مشکلات جدی دارد به جذب سرمایههای خرد مردم در حوزه تولید مسکن نیاز داریم که علاوه بر هدایت نقدینگی از بازار کاذب ارز و سکه به بخش تولید، شاهد امیدوار بودن مردم به تهیه مسکن و رشد اقتصادی کشور باشیم.
فراخوان مسابقه طراحی محله الگو
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با اشاره به انتشار فراخوان مسابقه طراحی محله الگو گفت: این سازمان با توجه به اهمیت موضوع، تصمیم دارد با نظر نخبگان و متخصصان حوزه مسکن، مسابقه طراحی محلات الگو را با رویکرد ایجاد محلات متمرکز با نگاه معماری ایرانی اسلامی، تعیین قلمرو و فضای مشخص با تامین خدمات مورد نیاز، جلوگیری از سفرهای غیر ضروری، کاهش ترافیک و آلودگی هوا، تعریف فضاهای جمعی و تعاملی مشترک در مقیاسهای مختلف و تامین حیاط در طبقات، نورگیری، عدم اشرافیت فضاها، معماری سبز و استفاده از انرژی های نو، کیفیت و سرعت اجرا را به عنوان اولین محله الگوی شهر تهران در اقدامی مشارکتی به مسابقه بگذارد.
مهدی هدایت از همه علاقهمندان، متخصصان، طراحان شهری در این حوزه دعوت کرد با مراجعه به وبسایت سازمان نوسازی شهر تهران بخش فراخوان این وب سایت به آدرس https://nosazi.tehran.ir شرایط مسابقه را مطالعه نموده و با دریافت فرم ثبت نام در این مسابقه شرکت کنند.
ساخت ۳۱ ایستگاه شتابنگاری توسط سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران
مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران اعلام کرد: ۳۱ ایستگاه شتاب نگاری توسط این سازمان در اطراف پایتخت در حال احداث است.
هادی حقبین افزود: تفاهمنامه همکاری با سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با هدف احداث ۳۱ ایستگاه شتابنگاری در اطراف پایتخت منعقد شده است.
وی ادامه داد: ایستگاههای شتابنگاری در قالب ۲ تیم و در اطراف شهر تهران احداث میشود همچنین صعبالعبور بودن مسیرها و شرایط بد جوی در ارتفاعات از مهمترین موانع و مشکلات اجرایی این طرح است. محدوده جاده چالوس، گچسر، طالقان، فشم، آهار، دماوند، لواسان، گیلاوند، کرج، کهریزک، رباطکریم، ایوانکی، پیشوا و دربندسر از جمله نقاطی است که احداث ایستگاههای شتابنگاری در آنها طراحی و جانمایی شده است.
حقبین ضمن اعلام پیشرفت ۳۳ درصدی عملیات اجرای این طرح تصریح کرد: احداث ایستگاههای شتابنگاری به دلیل اهمیت ویژه در امور مربوط به مدیریت بحران در اولویت ماموریتهای اجرایی قرار گرفته و پیشبینی میشود تا ۲ ماه آینده به اتمام برسد.
اجرای عملیات احداث و مسقف سازی پایانه تاکسیرانی شهید کلاهدوز
شهردار منطقه ۱۳ اعلام کرد: در راستای احداث و مسقف سازی پایانه تاکسیرانی شهید کلاهدوز ضلع غرب، عملیات تخریب و خاکبرداری این پایانه به اتمام رسیده و اکنون در مرحله اجرای دیوار است.
محمد هادی علی احمدی، با اشاره به احداث و مسقف سازی پایانه تاکسیرانی شهید کلاهدوز ضلع غرب به عنوان یکی از طرحهای ترافیکی این منطقه افزود: این طرح در فضایی به مساحت ۵۰۰ متر مربع در ضلع غربی ورودی ایستگاه مترو شهید کلاهدوز قرار دارد.
وی اظهار داشت: طرح احداث و مسقف سازی پایانه تاکسیرانی شهید کلاهدوز در راستای خدمت رسانی بهینه به شهروندان و ساماندهی تاکسیها و ونهای خطوط خاقانی - پیروزی، شهید کلاهدوز - افسریه و خطوط محلی اجرایی شده که اکنون تخریب و خاکبرداری این طرح به اتمام رسیده و در مرحله اجرای دیوار است.
ایمن سازی مسیر ویژه اتوبوس های تندرو بزرگراه آیت الله سعیدی
شهردار منطقه ۹ از ایمن سازی در مسیر سامانه ۲ و ۱۰ اتوبوسهای تندرو غرب پایتخت خبر داد و افزود: در راستای ساماندهی ترافیکی و ارتقای ایمنی عبور و مرور و پیشگیری از وقوع تصادفات فوتی و جرحی در بزرگراه شهید آیتالله سعیدی، عملیات آشکارسازی و ایمن سازی نیوجرسیهای تفکیک کننده مسیر ویژه اتوبوس های تندرو و خودروهای عادی و جداول میانی جداکننده مسیر ویژه اتوبوسهای تندرو انجام شد.
سید محمد رحیم مرتضوی افزود: در قالب این طرح، ۴۰۰ متر طول نیوجرسی و یک هزار متر طول جدول دوبل در مسیر ویژه سامانه ۲ و ۱۰ اتوبوس های تندرو واقع در بزرگراه آیت الله سعیدی با رنگ آمیزی زرد و مشکی آشکارسازی و ایمنسازی شد.
راه اندازی موزه علمی در دانشگاه خوارزمی
شهردار منطقه هفت تهران در نشستی با مدیران دانشگاه خوارزمی بر تکمیل مسجد این دانشگاه، همکاری در اجرای برنامه های فرهنگی و علمی، همکاری با کانونهای علمی و انجمن های فرهنگی، طراحی گذر علمی فرهنگی در خیابان خاقانی، بررسی فضای سبز دانشگاه و ساماندهی آن، راهاندازی موزه علمی دانشگاه خوارزمی و تبدیل این دانشگاه به مرکز گردشگری علمی تاکید کرد.
نصرالله آبادیان با تاکید بر اینکه مردم ساکن در اطراف دانشگاه انتظار دارند این دانشگاه تاثیرات فرهنگی و اجتماعی خود را در زیست بوم خود داشته باشد گفت: با اجرای یک طرح محلهای، مشارکتی با دانشگاه و تبدیل خیابان منتهی به دانشگاه به گذر فرهنگی، میتوانیم برای افزایش سرانههای فرهنگی شهروندان و تسهیلگری لازم در راستای رضایتمندی آنان گامهای مهمی برداریم.
وی ادامه داد: این طرح مفهومی باید به نحوی طراحی شود که دانشجویان نیز با آن ارتباط برقرار کنند و امکانات و نیازهای مورد نیاز خود را در اطراف محل تحصیل خود دریافت کنند.
آبادیان درباره همکاری شهرداری منطقه هفت با دانشگاه خوارزمی برای راهاندازی موزه علمی این مرکز به عنوان یکی از قدیمیترین دانشگاههای ایران خاطرنشان کرد: با ایجاد زمینه همکاری با شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهر تهران و طراحی مفهومی برای راهاندازی این موزه میتوان زمینه ایجاد گردشگری علمی را در این منطقه فراهم کنیم.