به گزارش خبرنگار ایرنا فریبا ولیپور روز چهارشنبه در جشنواره بانوی تمدن ساز ایران اسلامی افزود: بیش از چهار هزار بازدید از سامانه این جشنواره ثبت شده است و علاقه مندان در ۱۲ حوزه جداگانه نام نویسی کرده اند.
وی با تاکید بر اینکه در این راستا گنجینه های نهفته ای از بانوان استان شناسایی شد ادامه داد: هرکدام از این افراد در جایگاه خود برتر و شاخص ملی و استانی هستند و تعداد بانوان توانمند بیش از آمار ثبت نام شده ها می باشد.
وی با بیان اینکه دومین جشنواره بانوی تمدن ساز ایران اسلامی همزمان با روز دختر و میلاد فاطمه معصومه (س) در استان برگزار خواهد شد افزود: روز زن و مادر طی سال های گذشته مختص زنان شاغل ادارت و دستگاه های اجرایی برگزار و از سایر اقشار تاحدودی غفلت شده است بنابراین با برگزاری جشنواره بانوی تمدن ساز ایران اسلامی تلاش می شود پل ارتباطی قوی با عموم بانوان توانمند استان برقرار شود.
وی ادامه داد: در این راستا با همکاری دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی سایت بانوی تمدن ساز طراحی و مجموعه بانوان استان با توانمندی های مختلف در نظر گرفته شده است.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری لرستان با بیان اینکه دختران ۹ تا زنان ۹۰ ساله حتی در مناطق روستایی و عشایر موفق در طراحی این سایت مورد توجه قرار گرفته اند تصریح کرد: با اجرای این طرح، این قشر امسال در برنامه تجلیل از مقام زن و مادر در اولویت قرار دارند.
ولیپور عنوان کرد: زنان توانمند با مهارت های فراوان در جامعه روستایی و عشایری لرستان حضور دارند که متاسفانه تاکنون مغفول بودهاند و همچنین گروه زنان خانه دار گلایهمندان به حق در حوزه بانوان هستند که با وجود تلاش های فراوان در حوزه خانواده و فرزند پروری مورد توجه قرار نگرفته اند.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری لرستان گفت: در این جشنواره شاخص های مورد نیاز برای ارزیای تمامی گروه ها از جمله دانش آموز، طلبه، خانه دار، شاغل، روستایی و عشایر و هنرمندان تعریف شده است.