ناصر فتحی روز چهارشنبه در حاشیه بیست و چهارمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان بوشهر در گفت و گو با ایرنا افزود: ۳۰ تا ۳۵ درصد فضاهای آموزشی کشور توسط خیران مدرسه ساز احداث شده، این درحالی است که مشارکت آنها در پروژههای آموزشی استان بوشهر بیش از ۵۰ درصد است.
وی اظهار کرد: مهمترین انتظار خیرین مدرسه ساز این است که وقتی در پروژهای مشارکت و سرمایه خود را هزینه میکنند دولت نیز سهم خود را پرداخت کند تا پروژه در کمترین زمان ممکن به سرانجام برسد.
فتحی ادامه داد: طولانی شدن روند اجرای پروژهها با توجه به تورم موجب افزایش هزینههای اجرایی سالانه و طولانی شدن روند اجرای آنها میشود و در نهایت ناراحتی و گله مندی خیران مدرسه ساز را به دنبال دارد.
وی با بیان اینکه رویکرد دولت به سرانجام رساندن پروژههای خیرساز نیمه تمام است یادآور شد: در زمان حاضر بالای سه هزار میلیارد تومان در پروژههای خیرساز مصوبه وجود دارد که سهم استانها نیز مشخص شده است.
فتحی ادامه داد: سهم استان بوشهر از محل اعتبارات ملی بیش از ۱۲۰ میلیارد تومان است که به این استان تخصیص یافته و در کنار آن ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار استانی نیز در نظر گرفته شده است.
مدیر نظارت و هماهنگی اجرای طرحهای سازمان نوسازی مدارس با اشاره به اینکه تاکنون بخش ناچیزی از سهم اعتباری استان بوشهر تخصیص یافته است، از مسئولان این استان خواست همانطور که این سازمان از لحاظ اعتبارات ملی استان را تامین کرده است آنان نیز در تامین اعتبارات استانی حمایت لازم را از این سازمان داشته باشند.
وی در باره سرانه فضای آموزشی اظهار کرد: سرانه فضای آموزشی استان بوشهر ۶.۵ متر مربع است که ۵.۲ متر مربع میانگین کشور بالاتر است هرچند در برخی از شهرستانهای استان باید این سرانه تقویت شود.
فتحی تاکید کرد: تلاش میشود در بیشتر جشنوارههای خیران مدرسه ساز نقاط ضعف از لحاظ فضاهای آموزشی شناسایی و مسئولان و خیران به سمت این مناطق سوق داده شوند.
وی ادامه داد: استان بوشهر ظرفیتهای خوبی از جمله پتروشیمی، گاز، شیلات، منابع معدنی و نیروگاهی دارد که باید از این ظرفیتها در بخش احداث فضاهای آموزشی استفاده شود.
بیست و چهارمین جشنواره استانی خیرین مدرسه ساز روز چهارشنبه با حضور مسئولان کشوری و استانی در بوشهر برگزار شد.