به گزارش ایرنا از روابط عمومی اداره کل بیمه سلامت استان اصفهان، محمدحسین صفاری روز چهارشنبه افزود: بیشترین میزان این هزینه ها مربوط به گروه بیماریهای سرطانی است که بخش عمده ای از این پرداختیها در زمینه داروست.
وی با بیان اینکه اساسنامه صندوق بیماران خاص و صعب العلاج اواخر شهریورماه به تصوب هیات وزیران رسید و از ابتدای آبانماه ۱۴۰۱ در تمام کشور اجرایی شد، ادامه داد: تاکنون بیش از ۱۰ هزار نفر از استان اصفهان در سامانههای بیمه سلامت ثبت نام و نشان دار شدند و پیش بینی میشود که به این تعداد افزوده خواهد شد که امیدواریم با اطلاع رسانی مناسب سایر افراد مشمول نیز ثبت نام کنند.
مدیر کل بیمه سلامت اصفهان اظهار داشت: بر اساس اساسنامه این صندوق، سازمان بیمه سلامت ایران اقدام به پوشش مازاد هزینههای دارو و خدمات بیماران خاص و صعب العلاج میکند و امیدواریم مجلس شورای اسلامی برای سال آینده توجه ویژه ای به اعتبارات این صندوق داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: خدمات بیمه سلامت به ۲ روش به این بیماران ارائه میشود که در روش اول بسته خدمتی برای ۲۷ بیماری نظیر تالاسمی، هموفیلی، ام اس، دیالیز صفاقی، همودیالیز، موکوپلی ساکاریدوز، بال پروانه ای، سیستیک فیبروزیس و اوتیسم، شامل خدمات تشخیصی، ویزیت، آزمایش، تصویربرداری و خدمات درمانی شامل مداخلات پزشکی و دارویی بوده که در سامانهها بارگذاری شده و افراد پس از نشان دار شدن به صورت خودکار از مزایای صندوق بهرهمند میشوند و علاوه بر سهم بیمه پایه، سهم صندوق صعب العلاج نیز برای این بیماران محاسبه می شود.
صفاری اضافه کرد: ارائه خدمات در روش دوم به این صورت است که بیمه شدگان میتوانند برای ۱۰۷ بیماری که دارای بستههای خدمتی نیستند، اسناد هزینههای خود را به اداره کل بیمه سلامت استان و یا ادارات بیمه سلامت شهرستانها ارائه کرده و پس از تأیید کمیته استانی تا سقف ۵۰ میلیون تومان با عنوان خسارت هزینههای انجام شده را دریافت کنند.
به گزارش ایرنا، از حدود ۴۰ میلیون فرد زیرپوشش بیمه سلامت همگانی در کشور، یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر از آنها ساکن استان اصفهان هستند.