خرم‌آباد - ایرنا - استاندار لرستان گفت: حضور بانوان ایران اسلامی در تمدن سازی و عرصه‌های علمی، ملی و بین‌المللی بی‌نظیر و قابل تقدیر است.

به گزارش خبرنگار ایرنا فرهاد زیویار روز چهارشنبه در جشنواره " بانوی تمدن ساز ایران اسلامی " در سالن جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به عنوان این جشنواره بیان کرد: تمدن، مدلی از زندگی اجتماعی است که می‌تواند الگویی را برای بسیاری از جوامع و اجتماعات تعریف کند.

وی بیان کرد: نظام های اجتماعی و سیاسی در قالب دولت و ملت شکل می گیرند که بسیاری از کشورها این مدل را در طول تاریخ ایجاد کرده و اکنون نیز در سبک دولت، ملت و کشور قرار دارند.

زیویار با بیان اینکه حدود ۲۰۰ کشور در دنیا وجود دارد ادامه داد: تمام این کشورها اثرگذار و تمدن ساز شناخته نمی شوند ولی برخی از جوامع در طول تاریخ از چند هزار سال گذشته تاکنون به عنوان ملت های متمدن معروف هستند.

وی با اشاره به تمدن های قبل از اسلام عنوان کرد: بعداز اسلام نیز تمدن بزرگ اسلامی چندسال تداوم داشته است ولی از قرن ششم و هفتم هجری به بعد تمدن بزرگ اسلامی در سرازیری قرار گرفت و غالب ترین تمدنی که در مقابل آن قدعلم کرد، غرب جدید بود.

استاندار لرستان گفت: تمدن غرب چند میلیارد نفر جمعیت دنیا را با مقدمه سازی تحت تاثیر خود قرار داده و حدود ۲۰۰ سال است که به عنوان تمدن غالب در دنیا شناخته می شود.

زیویار با تاکید بر اینکه الگو شدن یک کشور مشروط به داشتن زیرساخت های فکری می باشد گفت: تنها کشور و تمدنی که در مقابل غرب با مفاهیمی تحت عنوان لیبرال دموکراسی، خاستگاه فکری اسلامی و حرف برای گفتن دارد ایران است که در ابعاد تمام عیار و الگویی موفق، جمعیتی را در دنیا تحت تاثیر قرار داده است.

وی افزود: طی چند دهه اخیر، ایران اسلامی در مورد سبک زندگی، زن و به طور کلی خاستگاه اولیه اسلام حرف دارد چراکه مدل و الگوی مورد نظر در شرایط فعلی، اکثر مسلمانان را مورد خطاب قرار داده است.

استاندار لرستان با اشاره به تمدن سازی بانوان ایران اسلامی اظهار داشت: مفهوم و موضوع زن نیز مانند مابقی مفاهیم است که قبل از مواجهه بامشروطیت، آنچنان که باید، بیانگر ظرفیت واقعی نبود و در مواجهه با غرب نیز با انحراف روبرو شد.

زیویار ادامه داد: در مواجهات قبل و بعد از غرب جدید، گرفتار جاهلیت بودیم به نحوی که قبل از آن مانع شکوفایی ظرفیت واقعی زن شده بودند و در جاهلیت بعد از مواجهه با غرب نیز نگاهی برده داری و سودجویانه را در مورد زن مطرح کردند.

وی با اشاره به اینکه بر اساس اعتقادات ما بهشت زیرپای مادران است عنوان کرد: بانوان ایرانی در نظام مقدس جمهوری اسلامی نه تنها ابزار نبوده بلکه نقش اجتماعی و یاریگری آنان به مردان بسط پیدا کرده است بنابراین نگاه متعالی جمهوری اسلامی ایران به جایگاه بانوان باید به خوبی تبیین شود.

زیویار اضافه کرد: باوجود تهاجم فرهنگی به اشکال مختلف در ۴۳ سال علیه انقلاب اسلامی، حضور زنان، تحصیلات عالی، کارآفرینی و درخشش آنان در جوامع بین‌المللی ستودنی است همچنین بسیاری از فرزندانی که نقش‌آفرینی‌ و حماسه خلق کردند تربیت شده این بانوان ایرانی بودند که دور از نگاه ابزاری، فرزندانی برومند و شایسته تربیت کرده اند.

وی تاکید کرد: حضور بانوان در عرصه‌های علمی ملی و بین‌المللی بی‌نظیر و قابل تقدیر است و نظام جمهوری اسلامی با پشتوانه فکری در مورد نقش و جایگاه بانوان در پیشبرد جامعه، برابر نظام فکری آلوده و ابزار محور غرب ایستادگی کرده است که دامنه آن روز به روز در سایر ملت‌ها گسترش پیدا می‌کند.

استاندار لرستان گفت: نقش تربیتی بانوان برای توسعه کشور در قامت مادر بی نظیر است به گونه ای که مادران زحمت‌کش و دلسوز، حامی تمامی افراد تاریخ‌ساز بوده اند.

زیویار با بیان اینکه بانوان نیمی از جمعیت جامعه را تشکیل می‌دهند، تصریح کرد: باید از این ظرفیت مغفول مانده در تشکیل و صدور تمدن نوین اسلامی و جهاد تبیین استفاده شود.